Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8919381

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

1554 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1975
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Üdvözöljük Áporka szívében, ahol egy CSENDES környezet várja új lakóit! Ha szeretne elvonulni a város zajától, ugyanakkor KÖZEL maradni Budapesthez, akkor ez az ingatlan az ideális választás Önnek. Csupán 30 kilométerre a fővárostól, Áporka a NYUGALOM szigete, ahol egy szépen karbantartott kerttel rendelkező otthon lehet az Öné.

Ez a 93 NÉGYZETMÉTERES hasznos alapterületű ház két tágas szobával és egy nappali-étkezővel várja, amely folyamatosan FELÚJÍTOTT, így azonnal beköltözhető állapotban van. A minőségi téglaépítésű ház nemcsak esztétikus, hanem időtálló is, biztosítva a hosszú távú értéket.

A házhoz tartozik egy különálló, 30 NÉGYZETMÉTERES melléképület, amely számos felhasználási lehetőséget rejt. Legyen szó műhelyről, tárolóról vagy akár egy vendégszállás kialakításáról, itt a kreativitása szárnyalhat. Ezenfelül egy NAGY GÁRÁZS biztosít helyet autójának és egyéb eszközeinek.

A fantasztikusan SZÉP KERT kiváló lehetőséget ad a kikapcsolódásra és a természetközeli élet élvezetére. Legyen szó kerti partikról, gyerekek játszóudvaráról vagy egyszerűen a reggeli kávézásról a teraszon, itt minden lehetséges.

Ragadja meg ezt az EGYEDI LEHETŐSÉGET, és legyen az új tulajdonosa ennek a JÓ HELYEN, JÓ ÁRON megvásárolható otthonnak. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy egy ilyen IDEÁLIS otthonra találjon, amely a CSENDES település szívében helyezkedik el, mégis könnyed hozzáférést biztosít Budapesthez.

Várjuk, hogy személyesen is bemutathassuk Önnek ezt a kivételes ingatlant!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Pataky Sándor
+36 70 320