Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8912307

Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda

3818 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 1
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1970
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

*** Természetközeli, bájos otthon és gazdálkodásra alkalmas, tágas telek tökéletes kombinációja! ***

Pest vármegye, Albertirsa kertvárosi részén azonnal költözhető, családi ház.
- 85 m2 alapterület
- 3818 m2 telek
- vályog és tégla falazat, beton alap
- fűtés vegyestüzelésű kazánnal, új radiátorokkal
- gazdálkodásra is alkalmas méretű telek
- fúrt kút

Az ingatlan vegyes falazatú, vályog és tégla kombinációjával készült, mely a régi építészet és a stabil szerkezet előnyeit ötvözi. A ház belső tere praktikus elrendezésű, ideális családok számára. A lakótér két tágas szobából, egy nappaliból, egy étkezőből, jól felszerelhető konyhából, valamint egy fürdőszobából áll. Ezen kívül egy előszoba és tárolóhelyiségek is rendelkezésre állnak, ami további kényelmet nyújt.

Az otthon fűtéséről egy vegyestüzelésű kazán gondoskodik, radiátoros hőleadással. A telek mérete és elhelyezkedése lehetőséget nyújt kertészkedésre, szabadidős tevékenységekre vagy akár további építkezésre is.

Az ingatlan elhelyezkedése különösen kedvező azok számára, akik szeretik a természet közelségét és a nyugalmat, ugyanakkor fontos számukra a könnyű elérhetőség. A városi sportcsarnok és a közelben található strandfürdő kellemes kikapcsolódási lehetőségeket biztosítanak. Az M4 autóút gépkocsival mindössze 3 perc, így Budapest és más közeli városok gyorsan és kényelmesen elérhetők.

Az ingatlan közműellátottsága részben megoldott: a villany bevezetésre került, a vízellátás fúrt kútról történik, de a vezetékes víz is elérhető az utcában. A szennyvíz elvezetése derítőbe történik, gáz nem áll rendelkezésre.

Ez a ház ideális választás azok számára, akik csendes, zöldövezeti otthonra vágynak, nagy telekkel, de fontos számukra a jó közlekedési lehetőség és a közeli infrastruktúra.

Albertirsa remek infrastruktúrával rendelkezik, iskola, óvoda, bevásárlóközpontok pár perc autózással elérhetőek. A környék csendes, rendezett, zöldövezeti, így ideális hely a családi élethez. A település jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, több buszjárat (Cegléd, Dánszentmiklós és Mikebuda felé) és vonat (Budapest-Cegléd-Szolnok útvonalon) is elérhető naponta többször, így akár Budapestre is könnyen el lehet jutni a város mellett kiépített M4 autóúton, illetve Cegléd 20 km távolságra található.

A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda

Varga Zoltán
+36 70 459