Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8918474

Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda

2171 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1982
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Alap, kiváló választás lehet az otthonteremtésre, ahol eladásra kínálok egy remek adottságokkal rendelkező 90 m2-es betonalapra épült, téglaépítésű családi házat 2171m2 területen.
Az ingatlan csendes, nyugodt helyen tálalható.

A házba bejutva egy hosszú folyosóra érünk, ahonnan nyílik a 3 szoba, konyha, fürdőszoba és mellékhelyiség. A konyhából lehet ki menni a kamrába és onnan van a feljáró a tetőre. A konyha, kamra illetve a fürdőszoba burkolata kő, a szobák laminált lappal burkoltak. A fürdőszoba tágas ahol, kialakításra került egy kád. A ház nyílászárói még régi faablakok. Az otthon melegét kazán biztosítja, hő leadás radiátorokkal történik. Az ingatlanhoz melléképületek is tartoznak.
Jöjjön el, tekintse meg, ezt a tágas, napfényes, lehetőségekkel teli családi házat, mely remek otthont nyújt nagycsaládosoknak is.

Igény esetén, ingyenes pénzügyi tanácsadással CSOK-Plusz, Babaváró és OTP-s kedvezményes lakásvásárlási kölcsön teljes körű ügyintézésével, valamint ügyvédi közreműködés megszervezésével tudunk segítséget nyújtani. A Falusi CSOK elérhető.

Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állok rendelkezésére. Bármilyen kérdés esetén állok rendelkezésükre a megadott elérhetőségen.
Megtekintésért hívjon bizalommal!

Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda

Lepsényi Kornél
+36 70 884