Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8916882

Csordás Ingatlan

1108 m2
ALAPTERÜLET
9
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Központi fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető igen
  • Belső szintek 3
  • Kilátás Kertre néző
  • Tájolás Dél
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Önálló garázs
  • Építés éve 2000
  • Fűtés Központi fűtés
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Terasz 60m2
  • Klíma igen
  • Szigetelt nem
  • Akadálymentesített nem
  • Víz telken belül
  • Csatorna telken belül
  • Gáz nincs
  • Villany telken belül
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

 3 szintes, IGAZÁN TÁGAS, vállalkozásra is alkalmas családi ház REMEK ÁRON eladó Padragkúton.


 


  Ez a téglából épült, három szintes, nagy családi ház tökéletes választás azok számára, akik VALÓBAN TÁGAS, NAGY TEREKRE, JÓL MEGTERVEZETT OTTHONRA vágynak, mely akár vállalkozás működtetésére is kiválóan alkalmas tereket biztosít. A földszinten vállalkozásra is alkalmas nagy tereket, helyiségeket találunk. Egy tényleg nagy GARÁZS, MELYBE AKÁR 3 AUTÓ is befér, egy másik garázs helyiség, ami korábban cukrász műhelyként működött és további tároló helyiségek vannak. A földszinti részbe 3 bejáraton keresztül is bejuthatunk. A földszinti rész közvetlenül csatlakozik egy tényleg méretes, több, mint 30 m2-es, FEDETT TERASZHOZ, ahol nagyobb társaság is kényelmesen elfér.


     A lakórészbe 2 külön bejáraton is bejuthatunk. Egyrészt a fedett teraszról, másrészt a ház utcafronti oldalán is. Az ingatlant ZÁRT KERÍTÉS veszi körül, ezért egy valóban intim, a KÍVÁNCSISKODÓK ELŐL REJTETT UDVARBAN pihenhetünk, kikapcsolódhatunk. A három szintet egy IMPOZÁNS, fa burkolatú LÉPCSŐHÁZ köti össze.



  • szint:


  •      Az 1.szinten egy impozáns, ÓRIÁSI 52,5 M²-ES NAPPALI fogad minket, amelyből nyílnak a különböző helyiségek. A lépcsőházból nyílik a tényleg TÁGAS, 31,2 M²-ES TERASZ, amely tökéletes helyszín családi összejövetelekhez és kikapcsolódáshoz. A szint HÁROM HÁLÓSZOBÁT is tartalmaz, amelyek közül az egyik 12,4 m², a másik pedig 14,4 m² alapterületű, a harmadik 9,6 m2, így MINDHÁROM SZOBA KÉNYELMES TÁGAS ÉS JÓL BERENDEZHETŐ. A nappaliból nyíló MODERN KONYHA, melyet egy méretes kamra egészít ki, 14,3 m²-es, és minden szükséges felszereléssel rendelkezik, hogy a főzés élmény legyen. Az alsó szinten egy RENDKÍVÜL TÁGAS, PRÉMIUM MINŐSÉGBEN KIVITELEZETT FÜRDŐSZOBA is található, 14,5 m²-es, melyben két mosdó, fürdőkád és zuhanyzó, WC is megtalálható. Mellette a külön WC kézmosóval kényelmi célokat szolgál.


      Felső szint:


       A felső szint SZINTÉN KIVÁLÓ ELRENDEZÉSSEL BÍR, ahol további 4 hálószoba található. Ezek közül az egyik 9,9 m²-es, a másik pedig 9,1 m²-es, ami ideális gyermekeknek vagy vendégek számára. Az itt elhelyezkedő harmadik szoba 9,3 m²-es, a negyedik szoba közel 12 m2-es. A nagyobb, galériás nappali vagy közösségi tér itt 53,5 m²-es, így ez a szint is tágas és kényelmes közös teret kínál. A felső szinten is van egy zuhanyzós fürdőszoba és egy külön WC. A radiátoros fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, mely mindhárom szint fűtését magabiztosan ellátja. További fűtési lehetőséget a nappaliban lévő 5,5 KW-os HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA biztosítja, melynek éves villanyszámlája mindössze 150 000,- forint! A nappaliban még egy GYÖNYÖRŰ CSERÉPKÁLYHA is rendelkezésre áll. A GALÉRIÁS megoldásnak köszönhetően a vegyes tüzelésű kazánt nem használják a jelenlegi tulajdonosok, hiszen a klíma és a cserépkályha RENDKÍVÜL GAZDASÁGOSAN BIZTOSÍTJA A MELEGET a téli hideg napokon is.


        Az ingatlan elrendezése és praktikus helyiségei lehetővé teszik, hogy MINDENKI MEGTALÁLJA A SAJÁT KÉNYELMES KIS ZUGÁT, miközben a közösségi terek a családi élet központját képezik. Ez a két szintes, JÓL ÁTGONDOLT ELRENDEZÉSŰ ingatlan ideális mindazoknak, akik tágas és praktikus otthonra vágynak. Az összesen 242,9 m2-es lakó tér, + a földszinti 140 m2-es terület nagyszerű lehetőségeket kínál a családi élethez és a vendégfogadáshoz, vállalkozáshoz egyaránt.


       NÉZZE MEG az ingatlanról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig ebben a két szintes házban!          https://my.matterport.com/show/?m=XQREfXMj6Zn


         A virtuális séta bal alsó sarkában kis ikonokkal tetszés szerint választhat a séta, a kétdimenziós alaprajz, a háromdimenziós alaprajz, a bútorozott és a bútor nélküli verzió, valamint a méretezés között.


                                            TÖKÉLETES VÁLASZTÁS A JÓ VÉTELHEZ!


        Ez az ingatlan a Csordásingatlan kínálatában nem csak egy ház, hanem EGY IGAZI OTTHON, ahol minden apró részlet az Ön kényelmét szolgálja. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, HÍVJON, és nézze meg személyesen is ezt a kivételes adottságú, KITŰNŐ ÁRON KÍNÁLT ingatlant – találja meg benne új élete színterét!


                               A VÁSÁRLÁSHOZ ILLETÉKMENTESSÉG, CSOK PLUSZ igényelhető.


       Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.


     

    Térkép

    A hirdető elérhetősége

    Csordás Ingatlan

    Csordás János
    +36 20 460