Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8913384

Otthon Centrum Dunaújváros

368 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Fedezze fel ezt a kivételes lehetőséget Fejér vármegyében, Adonyban, ahol egy remek adottságokkal rendelkező ingatlan várja új tulajdonosát.

Ez a 75 négyzetméteres, három szobás ház ideális választás lehet mindazok számára, akik saját ízlésük szerint szeretnék kialakítani otthonukat, vagy befektetési céllal keresnek lehetőséget. Az ingatlan FELÚJÍTANDÓ állapotban van, így Önnek lehetősége nyílik arra, hogy saját elképzelései szerint formálja meg a teret, amely tökéletesen illeszkedik a család igényeihez vagy a bérlők elvárásaihoz.
A telek 368 négyzetméteres, ideális egy terasz kialakítására is, ahol a család és barátok kellemes pillanatokat tölthetnek el.
Az ingatlan gáz (cirko) fűtéssel rendelkezik, ami komfortos és gazdaságos fűtési megoldást kínál a hideg téli hónapokban.

Adony csendes, nyugodt környezetével és barátságos szomszédságával ideális választás mindazok számára, akik a város zajától távol, de mégis közel szeretnének élni a mindennapi szolgáltatásokhoz. A település jól megközelíthető autóval, és a közlekedési lehetőségek is kedvezőek, hiszen a közeli buszmegállók és vonatállomás révén könnyedén elérheti a környező városokat, így akár ingázásra is tökéletes választás. A környék biztonságos, csendes utcái ideálisak a családosok számára, és a közeli zöld területek, parkok kiváló lehetőséget biztosítanak a szabadidő eltöltésére. Iskolák, óvodák és boltok is könnyen elérhetők, így minden szükséges szolgáltatás a közelben található, ami megkönnyíti a mindennapi életet. Ez az ingatlan nem csupán egy ház, hanem egy lehetőség arra, hogy álmai otthonát valósággá váltsa, vagy egy jövedelmező befektetést valósítson meg.

Ne habozzon, keressen bizalommal, ha kérdései lennének, vagy további információra lenne szüksége! Az ingatlanpiac folyamatosan változik, és ez a lehetőség nem marad sokáig elérhető.

A telefonban hivatkozzon a H492626 regisztrációs számra!

Ügyfeleink bizalmával és elégedettségével foglalkozunk, így minden kérdésére szívesen válaszolunk. Várjuk jelentkezését!

Irodánk szolgáltatásai:
- Teljes körű ügyintézés ingatlanok adás-vételéhez
- Értékbecslés
- Kedvezményes ügyvédi költség,
- energetikai tanúsítvány készítés,
- ingyenes hitel ügyintézés és biztosítási tanácsadás.

Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, vagy további kérdése van, kérem, hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Otthon Centrum Dunaújváros

Szele Zoltán
+36 70 412