Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8899472

Székesfehérvár és Velencei-tó környéki Franchise iroda

368 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

HK102021
ADONY KÖZPONTJÁBAN KEDVEZMÉNYES ÁRON ELADÓ LAKÓ INGATLAN!

88 m2-es, egy szintes, vegyes falazatú családi házat kínálunk megvételre Adony központjában. Az épület statikailag stabil, felújítása, korszerűsítése egyéni igényeknek megfelelően javasolt. Összközműves, fűtése gáz kazánról, lapradiátoros hő leadókkal megoldott, a villanyvezetékek cseréje megtörtént, jelenleg 1X32A van. Az épület lehetőségekben gazdag, hiszen elrendezése (amely látható a fotók között elhelyezett alaprajzon) módosítható, akár több külön bejáratú szoba is kialakítható.

A családi ház 368 m2-es telken fekszik (egyéni helyrajzi számmal rendelkezik), melyen téglaépítésű melléképületek (kazánház és 2 db tároló), állatok tartására alkalmas ólak és egy fedett gépkocsi beálló helyezkedik el.

Az ingatlant nem lakják, így a teljes kifizetését követően azonnal birtokba vehető. Ha felkeltette figyelmét és szívesen megtekintené, keressen bizalommal a hét bármely napján, telefonon vagy e-mailben!

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ingatlanok adásvételéhez. DÍJMENTES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, kedvezményes jogi tanácsadással, ingatlan értékbecsléssel és belső építészeti látványterv elkészítésével segítjük Ügyfeleinket.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Székesfehérvár és Velencei-tó környéki Franchise iroda

Hadadi Katalin
+36 70 360