Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8898955

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

561 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 1
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Referens: IJT/102022

Heves vármegyében, Adács településen eladó egy kétszobás kocka típusú családi ház. A falu központi részén helyezkedik el, így egy könnyű sétával elérhetőek a közintézmények.

A 60 nm alapterületű házhoz tartozik egy kb. 20 nm-es melléképület, egy felújításra váró garázs és egy kezelhető 561 nm-e telek gyümölcsfákkal és fúrt kúttal.
A ház nagyon jó elosztású, a főbejáraton keresztül egy napfényes előszobába érkezünk, melyből két boltív is nyílik. Az egyik boltív egy folyosóra vezet, melyen át megközelíthetjük a külön bejáratú szobákat a fürdőszobát és WC-t.A másik boltíven a konyhába érkezünk, melyhez kamra és fedett terasz kapcsolódik.

Az ház vályogból épült cseréptetőszerkezettel.
Nagyobb felújítások a 90-es években történtek, illetve ekkor épült a melléképület egymásból nyíló két helyisége, mely műhelynek, tárolónak alkalmas, de lakóhelyiséggé is átalakítható.

Fűtése gázkonvektoros, de hagyományos kályhával is megoldható.A fürdőszoba és WC külön helyiségben vannak.

Az ingatlan, méreténél fogva alkalmas lehet pároknak, kisebb családoknak. Különösen akik szeretik a nyugodt, falusi életet és a kert adottságait kihasználva szívesen kertészkednének.

Ha ez a kis emberléptékű házikó felkeltette érdeklődését, hívjon fel a megadott számon és egyeztessünk megtekintési időpontot.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Imre Judit Tünde
+36 20 237