Eladó Föld, kert, tanya
Hirdetéskód: 8900237

DH-Veszprém

50 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Hirdetési szöveg - saját honlap
Leírás egyéb portálokra
Belső megjegyzés
Örök panoráma a Balaton keleti medencéjére Tihany tetejéről
Élvezze ezt az elvehetetlen panorámát tihanyi tetőteraszáról!
Kis ház - közel 50 m2-es gazdasági épület-, 1246 m2 telekkel, közművekkel a Cserhegyi dűlőben eladó. Átlagos állapotú, használható a jelenlegi állapotában is. Kicsi, de elvonulásra tökéletes. A hatályos HÉSZ szerint 80 % szőlő betelepítése esetén 5 % föld alatti és 3 % földfelszín feletti beépítés lehetséges, a már meglévő építmény eddig a mértékig bővíthető. Mivel a telek kisebb és keskenyebb a HÉSZ-ben meghatározott minimális beépíthető mértéknél, ezért a helyi építési hatóságnál célszerű egyeztetni a bővítés tényleges lehetséges mértékéről.
Jelenleg gazdasági épületnek besorolt építmény van a területen, ténylegesen nappali-konyha, félszoba, fürdő, tároló beosztással. Előtte kb 25 m2 lugassal árnyékolt terasz, az épület tetején fedhető tetőterasz került kialakításra.
A Cserhegyi dűlő rendkívül felkapott része Tihanynak, sok a modern, már felújított vagy éppen most újonnan épülő pince. A szomszédban is építkezés zajlik, amit az őszre fognak befejezni.
A panoráma kivételes és elvehetetlen, a keleti medence teljes szépségében tárul elénk Balatonfüredtől körben Szántódig. Az általunk kínált terület, illetve épület az utolsó felújításra várók egyike Tihanynak ezen a csodás részén.
Jöjjön, nézze meg és éljen ezzel a kivételes befektetési lehetőséggel!

Térkép

A hirdető elérhetősége

DH-Veszprém

Rádóczy-Csekő Dominika
+36 70 409