Eladó Föld, kert, tanya
Hirdetéskód: 8910327

-

15000000 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

? Nagyon ritka lehetőség, nagy befektetők és gazdák számára! ?


 


Örömmel mutatjuk be ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy kiterjedt mezőgazdasági területet vásároljon a gyönyörű Temes megyében, Romániában.


Ez a kiváló ingatlan ideális mind nagyszabású gazdálkodásra, mind befektetésre, hatalmas potenciált kínálva egy termékeny talajairól és kiváló éghajlatáról ismert régióban.


Elhelyezkedés:


Az ingatlan kivételesen jó helyen található, mindössze 35 km-re egy nagyvárostól és 70 km-re egy másik fontos városi központtól. Kiváló közlekedési lehetőségek, könnyű hozzáférés a nyugat-európai piacokhoz, valamint a magyar és szerb határ közelsége további előnyöket biztosít.


Terület:


Az ingatlan 1.500 hektár kiterjedésű, amelyből 1.250 hektár szántóföldként van nyilvántartva. A terület sík vagy enyhén dombos, ideális a következő növények termesztésére:



  • Gabonafélék (búza, árpa, kukorica)

  • Napraforgó

  • Repce

  • Szója


A terület mérete és elhelyezkedése kiváló lehetőségeket kínál nagyobb léptékű szőlőültetvények kialakítására is.


Éghajlat:


Az éves átlagos csapadékmennyiség 717 mm, ami kedvező a mezőgazdaság számára. Az átlagos éves hőmérsékletek mérsékeltek, 16,9°C a maximális és 7,8°C a minimális átlagértékekkel, így ideális feltételeket nyújtanak a növénytermesztéshez.


Talaj:


A területet agyagos-vályogos barna erdőtalajok borítják, amelyek szervesanyag-tartalma 2,5%-3,0% között mozog. Ezek a talajok biztosítják a magas terméshozamot és a sokféle növény termesztésére alkalmasak.


Befektetési potenciál:


Jelenleg a földterületet helyi gazdáknak adták bérbe, így azonnali jövedelmi lehetőséget nyújt.


A bérleti szerződések rugalmasak és tárgyalhatóak, ami lehetővé teszi az új tulajdonos számára a jövőbeli tervek megvalósítását.


Vételár:



  • Ár: 9.266 €/határgyalható

  • Vevői jutalék: 3% + ÁFA

  •  


Fontos: Külföldi befektetők cégen keresztül vásárolhatják meg ezt a földet, így nemzetközi vásárlók számára is elérhető!


Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy befektessen Románia egyik legtermékenyebb mezőgazdasági régiójába!



? További részletekért látogasson el a immocorso.com oldalra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@immocorso.com címen, illetve hívjon minket a +43 664 35 42 995 számon (beszélünk magyarul is).


? #MezőgazdaságiBefektetés #GazdálkodásiLehetőségek #RománFöldEladó ?



Az itt található információk tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek teljes körű ajánlatnak. Az ingatlanokkal kapcsolatos részletek változhatnak, és a pontos információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International