Eladó Föld, kert, tanya
Hirdetéskód: 8919151

-

11070000 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

1107 Hektár Mezőgazdasági Terület Északnyugat Romániában, Satu Mare – Szatmárnémeti közelében,  Verhetetlen Áron!


Fedezze fel ezt a páratlan befektetési lehetőséget, amely 1.107 hektáros mezőgazdasági területportfólióból áll Északnyugat Románia szívében, a vibráló Satu Mare közelében. Ez a kiemelkedő mezőgazdasági földterület több telekből áll, amelyek stratégiailag helyezkednek el különböző falvakban, mindegyik egyedi előnyöket kínálva a mezőgazdasági termeléshez, termesztéshez vagy befektetésekhez.


Ingatlan Főbb Jellemzői:



  • Teljes Terület: 1.107 hektár

  • Elhelyezkedés: Satu Mare közelében, Északnyugat Romániában

  • Eladási Ár: 3.500 € hektáronként (összesen 3.875.000 €)

  • Vevői Jutalék: 3% + ÁFA (összesen 116.250 €)


Ez a föld ideális azok számára, akik mezőgazdaságba szeretnének befektetni, vagy szeretnék diverzifikálni portfóliójukat. A termékeny talaj és a kiváló éghajlat számos kultúra számára ideális, lehetővé téve a gabonák és zöldségek termesztését is. A Satu Mare közelében lévő stratégiai elhelyezkedés könnyű hozzáférést biztosít a helyi piacokhoz, vonzó ajánlatot kínálva a gazdák és a befektetők számára egyaránt.


Fedezze Fel a Régiót: Éghajlat, Csapadék és Talajminőség


Északnyugat Románia mérsékelt kontinentális éghajlattal rendelkezik, amely meleg nyarakkal és hideg telekkel jellemezhető, ez pedig sokszínű környezetet teremt, amely alkalmas különféle mezőgazdasági tevékenységekre. A régió éves csapadéka mérsékelt, átlagosan 500-700 milliméter között mozog, főként a növekedési időszakban, biztosítva a megfelelő nedvességet a növények számára.


A talajminőség ezen a területen kivételes, gazdag, vályogos talajokkal rendelkezik, amelyek termékenyek és jól vízelvezetőek, ideális alapot biztosítva a mezőgazdasági sikerhez. Ez a kedvező éghajlati viszonyok és a magas minőségű talaj kombinációja ideálissá teszi ezt a helyet különféle mezőgazdasági vállalkozások számára, a gabonatermeléstől kezdve a gyümölcsösökig és zöldségfarmokig.


Fektessen be ebbe a mezőgazdasági földterületbe még ma, és építse jövőjét egy olyan régióban, amely mezőgazdasági potenciáljáról és gazdasági növekedéséről ismert. Erős alapokkal és végtelen lehetőségekkel ez az ingatlan nem csupán föld; ez egy kapu a virágzó mezőgazdasági vállalkozás felé.

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International