Eladó Föld, kert, tanya
Hirdetéskód: 8919150

-

2000000 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

200 Hektár Mezőgazdasági Terület Târgu Mureș (Marosvásárhely) közelében, Romániában!


Készen áll a jövedelmező mezőgazdasági jövőbe való befektetésre? Ez a kiterjedt, 200 hektáros mezőgazdasági terület a festői Târgu Mureș közelében most eladó, és egyedülálló lehetőséget kínál befektetők, gazdálkodók vagy bárki számára, aki fenntartható földhasználati vízióval rendelkezik. Az elképesztő 5.300 € hektáronkénti áron az összes befektetés 1.060.000 € - ez egy értékes vállalkozás azok számára, akik szeretnék kihasználni a terület potenciálját.


Képzelje el a lehetőségeket! Ez a hatalmas, termékeny talaj ideálisan alkalmas különféle mezőgazdasági tevékenységekre, legyen szó növénytermesztésről, állattenyésztésről, vagy akár a kettő keverékéről. A Târgu Mureș közelsége, gazdag mezőgazdasági hagyományával és közösségével, biztosítja, hogy nem csupán földbe fektet, hanem egy virágzó helyi gazdaságba is, amely támogatja a gazdákat és az agrárvállalkozásokat.


Ne hagyja ki ezt az esélyt, hogy biztosítson magának egy jelentős mezőgazdasági ingatlant egy olyan régióban, amely gazdag erőforrásairól és kedvező feltételeiről ismert. Legyen szó a jelenlegi tevékenységeinek bővítéséről vagy új kezdetekről, ez a föld az Ön növekedési vászna.


Befektetési Főbb Jellemzők:



  • Elhelyezkedés: Kiemelkedő mezőgazdasági terület Târgu Mureș közelében

  • Méret: 200 hektár termékeny mezőgazdasági föld

  • Ár: 5.300 € hektáronként (1.060.000 € összesen)

  • Vevői Jutalék: 5% + ÁFA (53.000 €)


Használja ki ezt a lehetőséget még ma, és valósítsa meg álmait Románia szívében!


A Régióról és a Csapadékról: Fedezze Fel a Târgu Mureș Régió Bájait


A Transzilvánia szívében található Târgu Mureș egy vibráló város, amely gyönyörű tájairól, gazdag történelméről és barátságos közösségéről ismert. Ez a régió egy rejtett gyöngyszem, amely gyönyörűen ötvözi a hagyományt a modernitással, egyedi életstílust kínálva mind a helyiek, mind az újdonsült lakosok számára.


A Târgu Mureș környéke mérsékelt kontinentális éghajlattal rendelkezik, amely meleg nyarakkal és hideg telekkel jellemezhető. A mezőgazdasági törekvések itt virágoznak, amelyet egy mérsékelt éves csapadék támogat, ami általában 600 és 800 mm között mozog, jellemzően egyenletesen elosztva az év folyamán. Ez a megbízható csapadék biztosítja, hogy a talaj termékeny maradjon és alkalmas legyen különféle növények termesztésére, ideálissá téve a mezőgazdaság számára. A gazdag talaj, a kedvező időjárási viszonyok és a megalapozott mezőgazdasági közösség kombinációja olyan környezetet teremt, amely érett a növekedésre és a befektetésre.


A mezőgazdasági előnyök mellett Târgu Mureș gazdag kulturális örökséggel, lenyűgöző építészettel és élénk közösséggel is büszkélkedhet, így vonzó hely a munkához és a szabadidő eltöltéséhez egyaránt. Legyen szó a város bájos utcáinak felfedezéséről, a helyi ételek élvezetéről vagy közösségi eseményeken való részvételről, mindig történik valami izgalmas ezen a vibráló vidéken.


Fektessen be egy darab ebben a virágzó mezőgazdasági tájban, és élvezze a támogató közösség és a kedvező éghajlat előnyeit.


A Târgu Mureș régió várja, hogy víziója átalakítsa gyönyörű földjét!

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International