Eladó Föld, kert, tanya
Hirdetéskód: 8910322

-

4000000 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kiváló 400 hektáros mezőgazdasági birtok Dél-Magyarországon, Szeged közelében!


Üdvözöljük egy életre szóló lehetőségnél, hogy 400 hektárnyi kiváló mezőgazdasági földterületet birtokoljon Dél-Magyarországon, az ország legtermékenyebb régiójának szívében. Ez a kiterjedt birtok ideális nagyüzemi gazdálkodásra, agrárvállalkozásokra vagy fenntartható projektekre, és páratlan kombinációját kínálja a méretnek, minőségnek és elhelyezkedésnek. Csak egy rövid autóútra a nyüzsgő Szeged városától, ez a stratégiailag elhelyezkedő birtok kiválóan alkalmas azok számára, akik Magyarország virágzó mezőgazdasági szektorába kívánnak befektetni.


Főbb jellemzők:



  • 400 hektár gazdag, művelhető földterület, amely tökéletes különféle növények, például búza, kukorica, napraforgó és mások termesztésére.

  • Szeged közelsége, Magyarország harmadik legnagyobb városa, kiváló infrastruktúrát, munkaerőt és kereskedelmi létesítményeket kínál.

  • Öntözésre kész, természetes vízforrásokkal a közelben, amelyek támogatják a hatékony vízgazdálkodást és az egész éves gazdálkodást.

  • Nagyüzemi mezőgazdasági projektek lehetősége, mint például biogazdálkodás, szőlőtermesztés, állattenyésztés vagy akár megújuló energia fejlesztések, mint a nap- vagy szélerőművek.

  • Kiváló megközelíthetőség főbb autópályák és vasúti kapcsolatok révén, biztosítva az áruk zökkenőmentes szállítását a hazai és nemzetközi piacokra.

  • A föld Magyarország kenyérkosár régiójának része, amely magas hozamairól és optimális termesztési feltételeiről ismert.


Régió leírása: Kisszállás Dél-Magyarország szívében található, egy olyan területen, amely híres mezőgazdasági termelékenységéről és gazdag kulturális örökségéről. A Bács-Kiskun megye nagyobb részébe ágyazva, ez a nyugodt falu csak egy kőhajításnyira van Szegedtől, Magyarország egyik legdinamikusabb városától. Szeged mediterrán hangulatáról, lenyűgöző építészetéről és élénk kulturális életéről ismert, és egy regionális központ, amely vonzza a látogatókat és a befektetőket egyaránt.


Dél-Magyarország mérsékelt éghajlatának köszönhetően hosszú, meleg nyarak vannak, amelyek ideálisak a gazdálkodásra és mezőgazdasági tevékenységekre. A régió híres mezőgazdasági termékeiről, beleértve a búzát, kukoricát és napraforgót, így az ország egyik legtermékenyebb mezőgazdasági területe.


Kisszállás tökéletes menedék azok számára, akik békés vidéki életet keresnek, miközben még mindig kapcsolatban maradnak a közeli városok kényelmeivel. A régió számos természetvédelmi területnek, parknak és rekreációs területnek ad otthont, gyönyörű környezetet kínálva a természet szerelmeseinek. Szeged csak egy rövid autóútra van, így a lakosok és látogatók élvezhetik a pezsgő városi életet, tele fesztiválokkal, gourmet éttermekkel és gazdag történelmi és kulturális látnivalókkal.


Kisszálláson élvezheti a legjobbakat mindkét világból: kiterjedt, termékeny földet és békés vidéki életmódot, mindezt Magyarország egyik legdinamikusabb városi központjának közvetlen közelében.


Éghajlat:



  • Éves átlagos csapadékmennyiség: Szeged környéke általában évi 500-600 mm csapadékot kap. Ez az összeg változhat az időjárási körülmények, például aszályok vagy különösen esős évszakok miatt.

  • Szezonális csapadékminták:

    • Tavasz (március-május): A tavaszi csapadék mérsékelt, havi 50-60 mm. Május gyakran csúcsot ér el a tavaszi viharok miatt.

    • Nyár (június-augusztus): A nyári hónapok általában forróak, és az eső gyakran zivatarokkal jár. A csapadék havi 40-70 mm között mozog, június a legcsapadékosabb.

    • Ősz (szeptember-november): Az ősz közeledtével a csapadék csökken. Szeptemberben még 40-50 mm lehet, de novemberre 30-40 mm-re csökken.

    • Tél (december-február): A tél hideg és száraz, havi csapadékmennyiség 30-40 mm alatt van, néha hóval keverve.




Ár és feltételek:


Eladási ár: 18 800 Euró hektáronként (összesen 7 520 000 Euró) 


Vevői jutalék: 3% + ÁFA


További részletes információkért és helyszínrajzokért kérjük, vegye fel a kapcsolatot ingatlanügynökségünkkel az info@immocorso.com címen!


 

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International