70 000 000 Ft
2,3 E Ft/m2
 • Térkép
70 M Ft
2,3 E Ft/m2
 • Térkép
+36 30 550 1360
ReferensGoldschmidt Amália
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó telek
Telek eladó Inárcs, 31000 négyzetméteres

31 000 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Referens: GAV/82890
Lehetőségek tárháza. Indítsa el vállalkozását, alakítson mindent a saját igényei szerint. Ne más levetett vagy kinőtt ingatlanját vegye át. Merjen álmodni!

Inárcson, Budapesttől 20 km távolságra, (saját lehajtóval rendelkező településen) M5 autópályán 10 perc alatt elérhető helyen, belterületi ipari telek eladó.

31000 nm alapterületű a telek, ami telephely engedéllyel rendelkezik.

Inárcs szélén, az autópályától kettő percre, korlátozás nélkül megközelíthető helyen, aszfaltos út mellett helyezkedik el a terület. 60 méter mélységből jövő fúrt kút van, valamint az áram bekötésre került már a telekre. Víz és csatorna valamint a gáz az utcáról beköthető.

Tökéletesen alkalmas a telek raktár csarnok vagy műhely építésére, kis kereskedelmi és nagy kereskedelmi tevékenységre, valamint parkolónak is ki lehet alakítani, de ezen kívül még száz féle tevékenységre alkalmas, hiszen közel van Budapesthez, nagyon jó a közlekedése, és távol vannak a családi házak ahhoz, hogy a zajos tevékenység zavarja a lakókat, ellenben nem a puszta közepén van, ahol a madár sem jár.

A telek körbekerített, szabályos téglalap alakú. Rendben tartott a terület, nem kell a sittet és a szemetet elhordani, nem kell gödröket eltüntetni és dombokat legyalulni. Sík egybefüggő terület, ahol kezdhet tevékenykedni.

Ha bármi kérdése lenne a telekkel kapcsolatban, vagy szeretné megnézni, akkor legyen kedves velem felvenni a kapcsolatot. Hétköznap és hétvégén, délelőtt és délután egyaránt állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

  Környék bemutatása
  hirdetés
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
  Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
  © 2018