Hódmezővásárhely eladó családi házHódmezővásárhely eladó családi házHódmezővásárhely eladó családi házHódmezővásárhely eladó családi házHódmezővásárhely eladó családi házHódmezővásárhely eladó családi házHódmezővásárhely eladó családi házHódmezővásárhely eladó családi házHódmezővásárhely eladó családi házHódmezővásárhely eladó családi házHódmezővásárhely eladó családi házHódmezővásárhely eladó családi ház
Hódmezővásárhely eladó családi ház
13 500 000 Ft
135 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Hódmezővásárhely eladó családi ház
Hódmezővásárhely eladó családi ház
13,5 M Ft
135 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 925 8395
ReferensOtthon Fénye Kft
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház
Hódmezővásárhely eladó családi ház

100 m2alapterület
2 és fél szoba
állapotú
287 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Hódmezővásárhelyen, Belvároshoz közel kínálom eladásra ezt a 3 szobás - 20 m2 + 15 m2 + 20 m2 -részben felújított családi házat. A 100 m2-es alapterület tágas, világos nappaliból, konyha-étkezőből, 3 szobából és egy fürdőből áll. A felújításban a szobák laminált burkolatot kaptak, a belső falfelületeket újra vakolták, a villanyvezetékeket és a fűtésrendszert kicserélték - radiátorok és a gázkazán újak !!!!!-. A fürdőszoba és konyha felújítása folyamatban van. A bejárati ajtó új, biztonsági műanyag, a többi nyílászárók eredetiek de jó  állapotban vannak, redőny van az ablakokon. 
Jöjjön el, nézze meg! Érdemes!

Irányár: 13,5 m Ft
Amennyiben Önnek a vásárláshoz CSOK-ra vagy banki finanszírozásra lenne szüksége, kiemelt partnerként segítünk a legkedvezőbb hitel megtalálásában.
Hitelügyintézésünk díjtalan, keressen minket magánszemélyként, vállalkozóként vagy mezőgazdasági vállalkozóként is.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018