Herceghalom eladó ikerházHerceghalom eladó ikerházHerceghalom eladó ikerházHerceghalom eladó ikerházHerceghalom eladó ikerházHerceghalom eladó ikerházHerceghalom eladó ikerházHerceghalom eladó ikerházHerceghalom eladó ikerházHerceghalom eladó ikerházHerceghalom eladó ikerházHerceghalom eladó ikerházHerceghalom eladó ikerházHerceghalom eladó ikerházHerceghalom eladó ikerház
Herceghalom eladó ikerház
29 900 000 Ft
209,1 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Herceghalom eladó ikerház
Herceghalom eladó ikerház
29,9 M Ft
209,1 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 883 9042
ReferensSebők Lilla
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó ikerház
Herceghalom eladó ikerház

143 m2alapterület
3 és fél szoba
felújítandó
1021 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Herceghalom a település szélén, csendes, aszfaltozott utcában eladóvá vált egy 1021 m2 -es telken elhelyezkedő, bruttó 170 m2 ( Nettó 143 m2 ) felújítandó állapotú, tehermentes ikerház fél.
Az ingatlan1980 -ben épült, porotherm 30 -as falazattal, monolit vasbeton födém rendszerrel, fedése betoncserép. Az ingatlant 2004-ben ben a fsz-i étkezővel és az emeleti terasszal bővítették. A bővített részen Rehau nyílászárók kerültek beépítésre, az 1980 - as lakrészben pedig jó állapotú fa nyílászárók találhatóak. Az ingatlan tájolása DNY-i. Az ingatlan nincs rákötve a csatornahálózatra.
Földszinti részen egy napfényben úszó körbe üveg, lakóelőtérbe érkezünk, ahonnan megközelíthető az étkező, valamint a konyha. Konyhához kapcsolódik egy praktikus mosókonyha-kamra helyiség, itt található a kombi cirkó gáz kazán is. Balra haladva található, külön helyiségben a wc, kézmosóval, valamit a 31,5 m2 -es nappali, aminek központi eleme egy szépen kivitelezett, hangulatos kandalló.
Nappaliból nyílik egy 12,5 m2 -es hálószoba, ehhez kapcsolódóan pedig egy fürdőkádas fürdőszoba került kialakításra. A kertet a nappalival a 14,5 m2- es terasz köti össze, parktikus tolóajtóval, árnyékolásról napárnyékoló gondoskodik.
Emeleti részre egy stabil, bár karbantartást igénylő fa lépcső vezet fel, itt a tetőtéri kialakítás miatt egy kicsi hálószoba található balra, a hátsó kertre néző teraszkapcsolattal. Jobbra egy zuhanykabinos, tágas fürdőszoba, valamint egy L alakban kialakított hálórész gardróbszekrénnyel.
A fűtés és melegvíz ellátásért kombi cirkó kazán felelős, lapradiátoros hőleadással.
A telek hátsó részén melléképületek találhatóak, ezek állapota bontandó. Ezen melléképületék helyére engedélyeztetve van garázs építése. Parkolni jelenleg az udvaron lehetséges.
Az ingatlan emeleti szintjén csőtörés volt, a hiba elhárítás megtörtént, az ingatlan száradása folyamatban.
Az infrastruktúra kiváló, közelben az M1 autópálya, 1-es főút, vasútállomás, gyógyszertár, buszmegálló, pár száz méteren belül posta, orvosi rendelő, templom, iskola, óvoda, abc, sportpálya található. Kisebb család számára ajánlom ezt az ingatlant, akik Budapest közelségét keresik, de vágynak a kertvárosi környezetre.
Várom megtisztelő hívását.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018