hirdetés
Hatvan telek eladóHatvan telek eladó
Hirdetés
Hatvan telek eladóHatvan telek eladóHatvan telek eladóHatvan telek eladóHatvan telek eladóHatvan telek eladóHatvan telek eladóHatvan telek eladóHatvan telek eladó
Hatvan telek eladó
5 500 000 Ft3,7 E Ft/m2
 • 11 fotó
 • Térkép
Hatvan telek eladó
Hatvan telek eladó
5,5 M Ft
3,7 E Ft/m2
 • 11 fotó
 • Térkép
+36 30 282 0522
ReferensMüllerné Tóth Mária Gyöngyös
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó telek

Hatvan telek eladó

1 500 m2alapterület

Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Referens: /69386
Budapesthez közel, Hatvan kertvárosi részén építési telkek eladók!
Tiszta levegő, csodálatos panoráma várja a leendő telektulajdonosokat!
Az autópálya és a belváros mindössze pár perc alatt elérhető.
Az ár irányár, hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését!

Hatvanban két bölcsőde, nyolc óvoda és öt általános iskola működik. A városban működő Damjanich Ipari Szakképzési Intézet a megye legnagyobb középfokú iskolájaként több szakmában biztosít szakmunkás-, szakközépiskolai és technikusi képzést.
A településen egy könyvtár és annak egy fiókkönyvtára működik. 148 518 dokumentumnyi gyűjteménye kifejezetten nagynak számít, és több értékes magángyűjtemény köteteit is egyesíti. A városban működik a TIT Bugát Pál Egyesület Hatvani Irodája is, amely többek között OKJ-s képzéseket, nyelvtanfolyamokat és felvételi előkészítőket szervez.
A város művelődési életének komoly színtere a Grassalkovich Művelődési Központ, ahol számos ifjúsági és kulturális rendezvényt szerveznek. Itt rendezik meg minden évben a Kastély Napokat és az Összművészeti Fesztivált.
A településen több komolyzenei zenekar és együttes és sportegyesület működik. A hatvani labdarúgók az NB III-ban játszanak, míg a kézilabdázók az NB II-es osztályban szerepelnek. Továbbá minden évben Hatvanban rendezik a Roncsderby Európa-bajnokság első futamát a strand mellett amely kiváló programokat kínál a nyári időszakban, csak úgy mint a Népkertben a futballpálya mellett megrendezésre kerülő fesztiválok, koncertek, autós találkozók.
Átfolyó forgalma révén kereskedelmi város, számos üzletlánccal, vásárlási lehetőséggel.

  Környék bemutatása

  hirdetés

  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

  Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

  © 2018