hirdetés
Hatvan eladó családi házHatvan eladó családi ház
Hirdetés
Hatvan eladó családi házHatvan eladó családi házHatvan eladó családi házHatvan eladó családi házHatvan eladó családi házHatvan eladó családi házHatvan eladó családi házHatvan eladó családi házHatvan eladó családi házHatvan eladó családi házHatvan eladó családi házHatvan eladó családi házHatvan eladó családi házHatvan eladó családi házHatvan eladó családi házHatvan eladó családi házHatvan eladó családi házHatvan eladó családi házHatvan eladó családi házHatvan eladó családi házHatvan eladó családi házHatvan eladó családi házHatvan eladó családi ház
Hatvan eladó családi ház
29 800 000 Ft266,1 E Ft/m2
 • 25 fotó
 • Térkép
Hatvan eladó családi ház
Hatvan eladó családi ház
29,8 M Ft
266,1 E Ft/m2
 • 25 fotó
 • Térkép
+36 30 282 0522
ReferensMüllerné Tóth Mária Gyöngyös
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Hatvan eladó családi ház

112 m2alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
413 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Referens: /80689
Óhatvanban, a belváros központjához közel, csendes utcában azonnal beköltözhető, gyönyörű szintes családi ház eladó.
A földszint és az emelet hasznos alapterülete 91/96nm, a pince 53.6nm. A fűtést gázcirkó, padlófűtés biztosítja. Tágas, világos terek jellemzik, elosztása rendkívül jól megtervezett.

Hatvanban két bölcsőde, nyolc óvoda és öt általános iskola működik. A városban működő Damjanich Ipari Szakképzési Intézet a megye legnagyobb középfokú iskolájaként több szakmában biztosít szakmunkás-, szakközépiskolai és technikusi képzést.
A településen egy könyvtár és annak egy fiókkönyvtára működik. 148 518 dokumentumnyi gyűjteménye kifejezetten nagynak számít, és több értékes magángyűjtemény köteteit is egyesíti. A városban működik a TIT Bugát Pál Egyesület Hatvani Irodája is, amely többek között OKJ-s képzéseket, nyelvtanfolyamokat és felvételi előkészítőket szervez.
A város művelődési életének komoly színtere a Grassalkovich Művelődési Központ, ahol számos ifjúsági és kulturális rendezvényt szerveznek. Itt rendezik meg minden évben a Kastély Napokat és az Összművészeti Fesztivált.
A településen több komolyzenei zenekar és együttes és sportegyesület működik. A hatvani labdarúgók az NB III-ban játszanak, míg a kézilabdázók az NB II-es osztályban szerepelnek. Továbbá minden évben Hatvanban rendezik a Roncsderby Európa-bajnokság első futamát a strand mellett amely kiváló programokat kínál a nyári időszakban, csak úgy mint a Népkertben a futballpálya mellett megrendezésre kerülő fesztiválok, koncertek, autós találkozók.
Átfolyó forgalma révén kereskedelmi város, számos üzletlánccal, vásárlási lehetőséggel.

Az ár irányár, ha felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal!

 • CSOK igényelhető
 • összkomfortos
 • gáz (cirko)
 • Épület emelet: 1.
 • Épület szint: 1. emelet
 • terasz
 • parkolás garázs

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018