hirdetés
Hatvani családi ház eladó, 80 négyzetméteres, 3+1 szobásHatvani családi ház eladó, 80 négyzetméteres, 3+1 szobásHatvani családi ház eladó, 80 négyzetméteres, 3+1 szobásHatvani családi ház eladó, 80 négyzetméteres, 3+1 szobásHatvani családi ház eladó, 80 négyzetméteres, 3+1 szobásHatvani családi ház eladó, 80 négyzetméteres, 3+1 szobásHatvani családi ház eladó, 80 négyzetméteres, 3+1 szobásHatvani családi ház eladó, 80 négyzetméteres, 3+1 szobásHatvani családi ház eladó, 80 négyzetméteres, 3+1 szobásHatvani családi ház eladó, 80 négyzetméteres, 3+1 szobásHatvani családi ház eladó, 80 négyzetméteres, 3+1 szobásHatvani családi ház eladó, 80 négyzetméteres, 3+1 szobásHatvani családi ház eladó, 80 négyzetméteres, 3+1 szobás
Hatvani családi ház eladó, 80 négyzetméteres, 3+1 szobás
14 500 000 Ft181,3 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Hatvani családi ház eladó, 80 négyzetméteres, 3+1 szobás
Hatvani családi ház eladó, 80 négyzetméteres, 3+1 szobás
14,5 M Ft
181,3 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 282 0522
ReferensMüllerné Tóth Mária Gyöngyös
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Hatvani családi ház eladó, 80 négyzetméteres, 3+1 szobás

80 m2alapterület
3 és fél szoba
Felújított állapotú
1400 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Referens: /79142
Újhatvanban a központhoz közel szépen rendben tartott, téglaépítésű családi ház eladó.
A télen-nyáron egyaránt kellemes, beépített teraszról nyílik a nappali, mely déli fekvésű, világos, minimális fűtést igényel. Mellette a konyha található, illetve a félszobán keresztül közelíthető meg a két 16nm-es hálószoba.
Garázs és egy kis pince is tartozik az épülethez. A melléképület is nagyon jó állapotban van, akár önálló lakásként is használható kisebb felújítás után.
A telek jelenleg füvesített, de gazdálkodásra kitűnően alkalmas.
A közelben lévő óvodák, iskolák, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek gyalogosan is percek alatt elérhetők.
Újhatvanban kisebb családi házra cserélhető, értékegyeztetéssel!

Hatvanban két bölcsőde, nyolc óvoda és öt általános iskola működik. A városban működő Damjanich Ipari Szakképzési Intézet a megye legnagyobb középfokú iskolájaként több szakmában biztosít szakmunkás-, szakközépiskolai és technikusi képzést.
A településen egy könyvtár és annak egy fiókkönyvtára működik. 148 518 dokumentumnyi gyűjteménye kifejezetten nagynak számít, és több értékes magángyűjtemény köteteit is egyesíti. A városban működik a TIT Bugát Pál Egyesület Hatvani Irodája is, amely többek között OKJ-s képzéseket, nyelvtanfolyamokat és felvételi előkészítőket szervez.
A város művelődési életének komoly színtere a Grassalkovich Művelődési Központ, ahol számos ifjúsági és kulturális rendezvényt szerveznek. Itt rendezik meg minden évben a Kastély Napokat és az Összművészeti Fesztivált.
A településen több komolyzenei zenekar és együttes és sportegyesület működik. A hatvani labdarúgók az NB III-ban játszanak, míg a kézilabdázók az NB II-es osztályban szerepelnek. Továbbá minden évben Hatvanban rendezik a Roncsderby Európa-bajnokság első futamát a strand mellett amely kiváló programokat kínál a nyári időszakban, csak úgy mint a Népkertben a futballpálya mellett megrendezésre kerülő fesztiválok, koncertek, autós találkozók.
Átfolyó forgalma révén kereskedelmi város, számos üzletlánccal, vásárlási lehetőséggel.

Hívjon bizalommal, ha szeretné megnézni személyesen!

CSOK-és hitelügyintézésben 13 bank hátterével díjmentesen, azonnal segítünk, valamint kedvezményes ügyvédi közreműködést biztosítunk!

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018