hirdetés
Halásztelek családi ház eladó, 8 szobásHalásztelek családi ház eladó, 8 szobás
Halásztelek családi ház eladó, 8 szobás
31 900 000 Ft135,7 E Ft/m2
  • 2 fotó
  • Térkép
Halásztelek családi ház eladó, 8 szobás
31,9 M Ft
135,7 E Ft/m2
  • 2 fotó
  • Térkép
+36 70 386 7227
ReferensSzilágyi Kornélia
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Halásztelek családi ház eladó, 8 szobás

235 m2alapterület
8 szoba
887 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Referens: SZKG//79934
HA NAGY CSALÁDJA VAN EZT NEM HAGYHATJA KI !


Ez a halásztelki ingatlan gyakorlatilag KETTŐ, míg telek első felén áll a kilencven négyzetméteres pince felett épült tetőtér beépítéses két fürdővel ellátott ötszobás könnyűszrkezetes ház, addig telek hátsó felében pedig egy szintén korszerű ötven négyzetméteres épület amerikai konyhás nappalival, két hálóval és természetesen fürdőszobával. Ha ezek után arra gondol hogy akkor nem is marad a kertből akkor téved, olyan jól vannak elhelyezve az épületek. Lehet itt fürdő medencét felállítani, zöldséget termelni, gyerekeknek játszóteret biztosítani és parkolni is. Vannak gyümölcsfák és szép növények és füvesített részek is.
A bejárat egy nagy zárt illetve fedett teraszról nyílik, a földszinten egy amerikai konyhás nappali, fürdő és egy hálószoba található, innen lehet lemenni a jól szellőzött relatív világos pincébe és feljutni tetőtérbe. Fent további három szoba, egy fürdő egy nagy terasz a szobákhoz és egy tároló helyiség van. A pince – amely nem csak bentről hanem kívülről is megközelíthető - olyan hogy akár lakni is lehetne benne, de nagysága miatt műhelynek, irodának, raktárnak is kiválóan hasznosítható. A ház a közelmúltban épült jó hőszigetelésű, műanyag ablakokkal szép belső burkolatokkal. A kertben fúrt kút van az olcsóbb locsolás lehetőségeként. A ház földszintjén az utcai homlokzaton lévő tetőtéri terasz alatti rész is be lett zárva üvegezett szerkezettel, további tároló lehetőséget kialakítva.

Az ingatlan Halásztelek új építésű részén, közel a Dunához helyezkedik el, aszfaltozott utcában. Néhány perc sétával elérhető itt minden ami fontos, intézmény, iskola, üzlet. Budapestre a közlekedés gyors a sűrűn járó volán buszokkal amelyekkel elérhető tíz percen belül a szigetszentmiklósi Auchan vagy a tököli Tesco hipermarket is. Gépkocsival az M0 autóút biztosítja hogy akár Budára akár Pestre könnyen el tudjunk érni. Hamarosan megépül a szigeti gerincút első szakasza ami viszont jelentősen csökkenteni fogja Halásztelek átmenő forgalmát is.

Az ingatlant olyan családoknak ajánlom ahol több generáció él együtt, vagy szeretnének gondoskodni a hamarosan felnövő gyermekük részére egy önálló lakásról külön de mégis egy helyen, vagy akik a hátsó házat ki akarják adni bérbe a törlesztő részletek fedezetéül. Alkalmas a ház ipari tevékenységre a nagy pince révén, vagy esetleg raktárnak, irodának ezért olyanoknak is ideális akik ezért a méltányos árért szeretnének egy helyen.

Szeretne saját ingatlanirodát? Országos hálózattal rendelkező cégünk további irodák nyitásához partnereket keres.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018