Eladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcábanEladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcábanEladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcábanEladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcábanEladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcábanEladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcábanEladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcábanEladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcábanEladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcábanEladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcábanEladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcábanEladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcábanEladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcábanEladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcábanEladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcábanEladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcábanEladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcábanEladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcábanEladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcábanEladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcábanEladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcábanEladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcábanEladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcábanEladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcában
Eladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcában
33 000 000 Ft
330 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Eladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcában
Eladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcában
33 M Ft
330 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
+36 30 457 1219
ReferensSzakács László
Telefonálok

Eladó ikerház
Eladó 2+2 szobás Hajdúsámson a Szigligeti utcában

100 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
Újszerű állapotú
800 m2telekméret
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Hajdúsámsonban a központhoz közel a a Szigligeti u-n eladó újszerű állapotban lévő 2008-ban YTONG téglából épült nappali + 3 szobás 100 nm-s igényes ikerház.
Helyiségei : előszoba + konyha, étkező + spájz + nappali + 3 szoba + kádas fürdőszoba + wc + gardrób + 26 nm-s garázs + 16 nm-s fedett terasz.
Beton alapozás, Ytong tégla falazat, fa tetőszerkezet, zsindely fedéssel. Fűtése gáz cirkó és vegyes tüzelésű kazánnal is lehetséges. A meleg vizet és az áramot napelemek segítségével állítják elő. Ez természetesen megegyezés szerint marad az ingatlan eladásakor.
A belső kialakítás egy kicsit "skandináv" stílusú. A fa és a modern bútorzat kialakítása, összhangba hozása ízlésesen, kiválóan lett megvalósítva.
Külön bejáratú szobák, nagyon jól élhető lakótér és praktikusan kialakított elrendezésű a ház belseje.
Kívülről egy rész térkővel van lerakva, egy rész füvesítve és egy kis részből a konyhakert lett kialakítva.
Melléképületként van egy 2 helyiséges szintén Ytongból épült 25 nm-s kis kis ház és 30 nm-s filagória rész van előtte.
A filagóriában kapott helyet a fűthető dézsafürdő, grillező és egy nagyobb kerti sarok ülőgarnitúra. A dézsafürdő igény és megegyezés szerint akár benne lesz az eladási árban.
Az épület csak a garázs falával kapcsolódik az iker szomszédhoz. Minden közmű külön van, a bejárás teljesen biztosított és zavartalan.
Elektromos bejárati kapu van.
Finanszírozási feltételek:
-Kedvezményes hitellehetőség 20 % önerőtől.
-Hitelbírálati díjat elengedjük.
-Akár 20 éves futamidő, kedvező, kiszámítható törlesztőrészletek!
Bővebb információért kérem hívjon!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 1. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019