Győrújbarát 3 szobás családi ház eladóGyőrújbarát 3 szobás családi ház eladóGyőrújbarát 3 szobás családi ház eladóGyőrújbarát 3 szobás családi ház eladóGyőrújbarát 3 szobás családi ház eladóGyőrújbarát 3 szobás családi ház eladóGyőrújbarát 3 szobás családi ház eladóGyőrújbarát 3 szobás családi ház eladóGyőrújbarát 3 szobás családi ház eladóGyőrújbarát 3 szobás családi ház eladóGyőrújbarát 3 szobás családi ház eladóGyőrújbarát 3 szobás családi ház eladóGyőrújbarát 3 szobás családi ház eladóGyőrújbarát 3 szobás családi ház eladóGyőrújbarát 3 szobás családi ház eladó
Győrújbarát 3 szobás családi ház eladó
19 000 000 Ft
211,1 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Győrújbarát 3 szobás családi ház eladó
Győrújbarát 3 szobás családi ház eladó
19 M Ft
211,1 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 385 7738
ReferensPokornyi János
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház
Győrújbarát 3 szobás családi ház eladó

90 m2alapterület
3szoba
állapotú
2880 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Győrújbaráton 90m2-es 3 szobás összkomfortos tégla építésű nagyon jó szerkezeti állapotban levő családi ház eladó. Az előszoba tágas melyből nyílik egy kisebb és egy nagyobb szoba, illetve a kisebb szobából nyílik még egy nagyobb szoba is. Két szoba parkettás egyik szoba padozata pedig hajópadló. A szobákban a falak festettek, esztétikusak és a két nagyobb szobában az ablakok redőnyös műanyag nyílászárókkal vannak ellátva. A kisebb szoba hangulatát emeli még egy itt található kandalló is. Előszobából nyílik még a fürdőszoba és külön WC, melyek padozata járólap, valamint az előszobából nyílik még az étkező is és abból pedig a konyha.
Az egész ház alatt egészséges falazatú alagsor található, melyből egy rész nyári konyhának lett kialakítva, és itt található egy vegyes tüzelésű kazán is. Az alagsor többi része akár vállalkozásra is alkalmas lehet.
Az otthon melegét nem csak a vegyes tüzelésű kazán és a kisebb szobában található kandalló biztosítja, de gáz fűtésre is mód van, a konyhában elhelyezett gázkazán ezt lehetővé teszi.
Az épülethez tartozik még egy 24m2-es két beállásos garázs is ami szintén akár vállalkozásra is alkalmas lehet.
Az ingatlan gondozott 2880m2-es telken található melyben gyümölcsfák vannak, és konyhakert is lett kialakítva. A telek végén a közeljövőben utat terveznek nyitni, így a telek egy része akár újra hasznosítható is lehet.
Az ingatlan ára 19 Millió Ft, ez fix ár, illetve győri Marcal városi garzonlakást értékegyeztetéssel beszámítunk.
Érdeklődni: 0630/38-577-38 telefonszámon lehet.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018