Családi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteresCsaládi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteresCsaládi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteresCsaládi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteresCsaládi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteresCsaládi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteresCsaládi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteresCsaládi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteresCsaládi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteresCsaládi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteresCsaládi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteresCsaládi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteresCsaládi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteresCsaládi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteresCsaládi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteresCsaládi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteresCsaládi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteresCsaládi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteresCsaládi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteresCsaládi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteresCsaládi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteres
Családi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteres
57 000 000 Ft
285 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteres
Családi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteres
57 M Ft
285 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 30 349 9359
ReferensVinkó Zsolt
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház
Családi ház eladó Fót, a Bokor utcában, 200 négyzetméteres

200 m2alapterület
3 és fél szoba
Felújított állapotú
450 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Fót Kisalagon, csendes, rendezett, aszfaltozott utcában eladó 200 nm-es, nagyon hangulatos családi ház, mely akár több generáció együttélésére is kiváló. A házat a tulajok rendszeresen felújítják, szépítik, ennek köszönhetően kiváló állapotú kívül-belül. A tetőzet is fel lett újítva, a cserepek cseréje is megtörtént. Mindenhol korszerű műanyag nyílászárók találhatók (szúnyoghálóval). A földszinten motoros redőnyök lettek beépítve.A ház 2010-ben lett szigetelve és vakolva. Nyáron a kellemes hőmérsékletet klíma biztosítja a földszinten. A földszinti hálószobában nagy méretű tolóajtós gardróbszekrények kerültek beépítésre. A nappali hangulatát egy egyedi készítésű kandalló varázsolja még meghittebbé. Az újszerű gépesített amerikai konyha a vételár részét képezi. A fürdőszobában igényes többfunkciós zuhanykabin lett beépítve.
Az emeleti rész tágas, teraszkapcsolatos egylégterű helyisége kiváló külön lakrésznek, melyhez fürdőszoba is tartozik. Az emeleten kialakítható akár még egy szoba is, jelenleg tárolóként funkcionál.
A külön bejáratú alagsori részben külön lakrész lett kialakítva. Itt a három oldalról zárt előtérből könnyedén akár külön konyha is kialakítható.
A házhoz egy autónak garázs, két autónak pedig fedett gépkocsibeálló tartozik. A kertben található még egy részben fedett terasz, mely a hangulatos családi és baráti összejövetelek színhelye, van itt még kiépített kerti sütögető padokkal, kerti grill, és egy fedett jacuzzi is, mely szintén benne van a vételárban. A kert szépen gondozott, üde zöld. A locsolórendszer fúrt kútról működik. A kert végében kerti faház-tároló is található.
A házban riasztórendszer és kaputelefon-rendszer is működik.
A közlekedés kiváló, 300 méterre van a buszmegálló, ahonnét Budapestre vagy Veresegyházra lehet eljutni.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018