Eladó lakás Fonyód Bartók Béla utca 20-ban, új építésűEladó lakás Fonyód Bartók Béla utca 20-ban, új építésűEladó lakás Fonyód Bartók Béla utca 20-ban, új építésűEladó lakás Fonyód Bartók Béla utca 20-ban, új építésűEladó lakás Fonyód Bartók Béla utca 20-ban, új építésű
62 500 000 Ft
 • 5 fotó
 • Térkép
62,5 M Ft
735,3 E Ft/m2
 • 5 fotó
 • Térkép
+36 70 709 8326
Kovács Balázs
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás: Edison Villa

Fonyód, Bartók Béla utca 20.

85 m2alapterület
3szoba
egyéb építőanyag
Új építésű
2020.11.átadás

Az eladó lakás leírása

A lakáshoz 54nm privát kert tartozik.

A nyár végétől fokozatosan adjuk át a lakásainkat. Az itt fellelt lakás csak egy példa az épületben elérhető lakásaink közül. Kérem látogassanak el weboldalunkra: www.edisonvilla.hu , vagy kövessenek minket a Facebook oldalunkon a legfrissebb hírekért, illetve fotókért a kivitelezésről.

Miért éppen a Fonyódi Villasor?
Az épület lokációja nem csak balatoni de országos viszonylatban is egyedülálló, hiszen századfordulós épületek között, egy nemzeti park közvetlen szomszédsága adta csend és nyugalommal övezve helyezkedik el. A panorámájáról ismert Szaplonczay sétány a bejáratunk előtt halad el, mindemellett a Balaton-part is csak 5-6 perc gyalog. Amennyiben a Balaton helyett inkább gyógyvizes strandra vágyik, Csiszta Fürdő 13 perc autóval, de Közép-Európa legnagyobb meleg vizű tava a hévízi gyógyfürdő is csak 30 perc.

Miért az Edison Villa?
A kivitelezés során saját szempontjainkat szem előtt tartva az épületet úgy terveztük meg, hogy egész éves lakhatásra is alkalmas legyen. Ez, a megfelelő építőanyagok és szigeteléstechnika felhasználásán túl azt is jelenti, hogy minőségi anyagokat építünk be, mint például a 3 rétegű alumínium nyílászárók, GROHE szaniterek, Gewiss elektromos-, valamint Philips világítástechnikai rendszerek. Elérhető áron kínálunk a lakásainkhoz SMART HOME rendszert, amivel okostelefonról vezérelheti a hűtés/fűtésen túl akár a bejárati ajtó nyitását, a redőnyök mozgását, IP kamerát, a füstérzékelőt, sorolhatnánk.
A lakásokhoz külön vásárolható:
Teremgarázs: 3,5 M Ft
Felszíni beálló: 1,8 M Ft
Tároló: 800 e Ft

Befektetésnek is megállja a helyét?
Amennyiben nem kívánja egész évben használni a lakását, igénybe veheti aparthotel szolgáltatásunkat, ami segítséget nyújt a hosszú-, és rövidtávú bérbeadáshoz. Vásárolja meg lakását SMART HOME rendszerrel, és akár a távoli otthona kényelméből intézheti a lakása bérbeadását.

Keresse értékesítőinket és tudjon meg többet leendő nyaralójáról!

 • új építésű
 • házközponti
 • lift van
 • Épület emelet: földszint
 • Épület szint: 4. emelet
 • terasz: : 18 m2
 • parkolás teremgarázs beálló

Parkolás

Nincs megadva

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020