Fegyvernek eladó családi ház a Szántó Kovács János úton 10-benFegyvernek eladó családi ház a Szántó Kovács János úton 10-benFegyvernek eladó családi ház a Szántó Kovács János úton 10-benFegyvernek eladó családi ház a Szántó Kovács János úton 10-benFegyvernek eladó családi ház a Szántó Kovács János úton 10-benFegyvernek eladó családi ház a Szántó Kovács János úton 10-benFegyvernek eladó családi ház a Szántó Kovács János úton 10-benFegyvernek eladó családi ház a Szántó Kovács János úton 10-benFegyvernek eladó családi ház a Szántó Kovács János úton 10-benFegyvernek eladó családi ház a Szántó Kovács János úton 10-benFegyvernek eladó családi ház a Szántó Kovács János úton 10-benFegyvernek eladó családi ház a Szántó Kovács János úton 10-benFegyvernek eladó családi ház a Szántó Kovács János úton 10-benFegyvernek eladó családi ház a Szántó Kovács János úton 10-benFegyvernek eladó családi ház a Szántó Kovács János úton 10-benFegyvernek eladó családi ház a Szántó Kovács János úton 10-benFegyvernek eladó családi ház a Szántó Kovács János úton 10-ben
Fegyvernek eladó családi ház a Szántó Kovács János úton 10-ben
8 030 000 Ft
52,8 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Fegyvernek eladó családi ház a Szántó Kovács János úton 10-ben
Fegyvernek eladó családi ház a Szántó Kovács János úton 10-ben
8 M Ft
52,8 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 367 0539
ReferensBalázs Nikoletta
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház
Fegyvernek eladó családi ház a Szántó Kovács János úton 10-ben

152 m2alapterület
4szoba
állapotú
1821 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Jász-Nagykun-Szolnok Megye, Fegyvernek város csendes részén 152 nm-es családi ház eladó.
A ház egy 1821 nm-es telken fekszik. 4 lakószobával, a házzal egybeépített garázzsal került kialakításra. Összkomfortosra tervezett befejezetlen épület, melynek belső burkolatait és berendezéseit az új tulajdonos saját maga alakíthatja ki.
Padlófűtéssel kivitelezett ingatlan, a szobák napfényesek.
Ár-érték arányban verhetetlen áron kínáljuk! Csak az OTP Ingatlanpont kínálatában!

Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Részletekért kérem hívjon!

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018