hirdetés
Esztergályhorváti ház eladó, 3 szobásEsztergályhorváti ház eladó, 3 szobásEsztergályhorváti ház eladó, 3 szobásEsztergályhorváti ház eladó, 3 szobásEsztergályhorváti ház eladó, 3 szobásEsztergályhorváti ház eladó, 3 szobásEsztergályhorváti ház eladó, 3 szobásEsztergályhorváti ház eladó, 3 szobásEsztergályhorváti ház eladó, 3 szobásEsztergályhorváti ház eladó, 3 szobásEsztergályhorváti ház eladó, 3 szobásEsztergályhorváti ház eladó, 3 szobásEsztergályhorváti ház eladó, 3 szobásEsztergályhorváti ház eladó, 3 szobásEsztergályhorváti ház eladó, 3 szobásEsztergályhorváti ház eladó, 3 szobásEsztergályhorváti ház eladó, 3 szobásEsztergályhorváti ház eladó, 3 szobás
Esztergályhorváti ház eladó, 3 szobás
8 700 000 Ft102,4 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Esztergályhorváti ház eladó, 3 szobás
Esztergályhorváti ház eladó, 3 szobás
8,7 M Ft
102,4 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 30 940 2273
ReferensStein Róbert
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó ház

Esztergályhorváti ház eladó, 3 szobás

85 m2alapterület
3 szoba
2530 m2telekméret

Az eladó ház leírása Jelentem az ingatlant

A Kis-Balatonnál, Esztergályhorvátiban vált eladóvá ez a nagy telken álló takaros ház, amely adottságainál fogva kiválóan alkalmas gazdálkodási célra vagy egy szép nyaraló kialakítására. A Kis-Balaton természeti szépsége és a zalai táj varázslatos kisugárzása mellett Esztergályhorváti fekvése is kiváló, hiszen negyedóra alatt lehetük akár a Balaton partján Keszthelyen, akár Hévízen és nagyjából ennyi az út Zalakarosra is.Közel az autópálya, közel a Sármelléki repülőtér...vagyis szinte minden bő negyedórán belül elérhető.

A ház maga részben kőből épült, részben tömésfal, jó állapotban van, akár jelenlegi állapotában is lakható, használható, de sokkal szebbé tehető egy felújítással. Van két nagy szoba / 20 ill. 25 nm/, egy előszoba /14 nm/, egy fürdő /12 nm/,egy konyha /8nm/ valamint egy kamra /4nm/. Van áram,víz és csatorna és vezetékes gáz. A fűtés konvektoros, a melegvizet villanybojler biztosítja.

A lakóház mellett több melléképület is áll, többek között egy nagy pajta, de vannak ólak és egy pince valamint egy kiváló vízű kút is és sok gyümölcsfa is. A telek nagy és széles, akár gépekkel is könnyedén be lehet jutni a melléképületekig. A telket szegélyező kerítés mögött pedig van még egy több száz négyzetméteres szántórész, amely ugyancsak beleterületi bejegyzésű.

A ház tehát jó és nagyon kedvező áron vásárolható meg, nagyon jó a közlekedés is, akár saját járművel, akár busszal. Ha valaki ilyen házat keres, ezt ényleg érdemes megnézni.

+36 30 820 3744
+36 30 940 2273

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018