hirdetés
Erdőkertes eladó új építésű családi házErdőkertes eladó új építésű családi házErdőkertes eladó új építésű családi házErdőkertes eladó új építésű családi házErdőkertes eladó új építésű családi házErdőkertes eladó új építésű családi házErdőkertes eladó új építésű családi házErdőkertes eladó új építésű családi házErdőkertes eladó új építésű családi házErdőkertes eladó új építésű családi házErdőkertes eladó új építésű családi házErdőkertes eladó új építésű családi házErdőkertes eladó új építésű családi házErdőkertes eladó új építésű családi házErdőkertes eladó új építésű családi házErdőkertes eladó új építésű családi házErdőkertes eladó új építésű családi házErdőkertes eladó új építésű családi ház
Erdőkertes eladó új építésű családi ház
17 990 000 Ft299,8 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Erdőkertes eladó új építésű családi ház
Erdőkertes eladó új építésű családi ház
18 M Ft
299,8 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 558 1160
ReferensGere Géza
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Erdőkertes eladó új építésű családi ház

60 m2alapterület
1 és fél szoba
Új építésű
770 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kiváló lehetőség Erdőkertes csendes részén.
Budapesttől 25 km-re, Erdőkertes csendes részén a Topolyos városrészben, eladásra kínálok 770 m2-s bekerített telken, bruttó 60 m2-s új építésű 70 %- s készültségű családi házat. A ház B 30-as téglából épült, fafödémmel és cserépborítással. Víz, villany és kéménnyel ellátott kandalló fűtési lehetőség van a házban, a csatorna és a gáz a telken belül található. Az ingatlanban amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, hálószoba és 13 m2-s beépíthető terasz található. A ház 10 cm-s dryvit külső hőszigetelt vakolatot kapott. Az ár tartalmazza a burkolatokat az Ön választása alapján, a szanitereket, a fűtést és a kerítést. A teleknagysága miatt további bővítési lehetőség van. A telken különálló 30 m2-s faház is megtalálható, amelyben jelenleg is lakni lehet és külön megvásárolható 400.000.Ft összegért. Ajánlom olyan kezdő fiatal házaspárnak vagy idősebb nyugdíjasoknak, akik szeretik csendes, nyugodt életvitelt és a jó levegőt.
IRÁNY ÁR: 17.990.000.- Ft
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018