Vörsi eladó telek, a Vörösmarty utcábanVörsi eladó telek, a Vörösmarty utcábanVörsi eladó telek, a Vörösmarty utcábanVörsi eladó telek, a Vörösmarty utcábanVörsi eladó telek, a Vörösmarty utcában
Vörsi eladó telek, a Vörösmarty utcában
36 000 EUR
3,6 EUR/m2
 • 5 fotó
 • Térkép
Vörsi eladó telek, a Vörösmarty utcában
Vörsi eladó telek, a Vörösmarty utcában
0 M EUR
3,6 EUR/m2
 • 5 fotó
 • Térkép
+36 30 471 8384
ReferensFentős Gábor
Telefonálok

Eladó telek
Vörsi eladó telek, a Vörösmarty utcában

10 000 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

BALATONTÓL PÁR km-re, VÖRSÖN BELTERÜLETI, ÉPÍTÉSI TELKEK A VÖRÖSMARTY UTCÁBAN, 6 db EGYBEN, CSAK MOST(rövid ideig) AKCIÓS ÁRON ELADÓK! Telekrajz a telekhatárok és a közművek feltüntetésével e-mailben lekérhető!
Balatonszentgyörgy szomszéd településén, Vörsön, aszfaltozott mellékutcában, forgalomtól és szomszédoktól távol, kevés házzal beépült, csendes utcában, nyugodt helyen. Maximum 30% beépíthetőség, minden közmű helyben adott. Vezetékes víz, tüzivíz és villany az utcában, az áram a telkek utcafrontjánál álló oszlopokról könnyen beköthető. Csatorna és gáz mindegyik telekhez földalatti leágazásokkal lett elvezetve. A hat db telek fekvése sík. Északnyugat-délkeleti tájolásúak, az utcafrontok a déli oldalon vannak – ideális előkert és benapozott lakóhelyiségek tervezéséhez. A falu központja rövid sétával elérhető. Az ár EUR-ban fizetendő(36ezerEUR). A hatból az utolsó kettő is igen kedvező áron megvásárolható(mint közel 3400 m2-es saroktelek két helyrajzi számon, a falu legszélén azoknak, akik az elvonultságot keresik).

A jó közlekedés (az M7-es autópálya igen hamar elérhető), a Balaton, Keszthely(a Balaton fővárosa) és Hévíz(gyógyfürdő-város egész évben fürdésre alkalmas, természetes termáltóval és gyógyfürdő centrummal) közelsége teszi vonzóvá mind a magyar, mind a külföldiek számára Vörsöt. A Balaton partjától csupán 6 km-re fekvő település leginkább az Európában egyedülálló, minden évben újjáépített Betleheméről híres, ami a helyi templomban tekinthető meg a téli időszakban és az országban a legnagyobb. A falu egy csendes zsákfalu, amit a közbiztonság, a környező, vadászatra alkalmas erdők, látogatható természetvédelmi területek, a déli part strandjai, a közeli horgászvizek(Balaton, Kis-Balaton) és az autóval hamar elérhető, kisebb-nagyobb termálfürdők is vonzóvá tesznek.

Az eladó ingatlan földhivatali megnevezése belterületi, beépítetlen terület(építési telkek), tehermentesek, elővásárlási procedúrák nélkül, azonnal birtokba vehetők. ÁR:36.000.-EUR

  Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  © 2021