Telek eladó Velence, 955 négyzetméteresTelek eladó Velence, 955 négyzetméteresTelek eladó Velence, 955 négyzetméteresTelek eladó Velence, 955 négyzetméteresTelek eladó Velence, 955 négyzetméteresTelek eladó Velence, 955 négyzetméteresTelek eladó Velence, 955 négyzetméteres
Telek eladó Velence, 955 négyzetméteres
29 900 000 Ft
31,3 E Ft/m2
 • 7 fotó
 • Térkép
Telek eladó Velence, 955 négyzetméteres
Telek eladó Velence, 955 négyzetméteres
29,9 M Ft
31,3 E Ft/m2
 • 7 fotó
 • Térkép
+36 30 650 3783
ReferensDr. Polonkai Pálma
Telefonálok

Eladó telek
Telek eladó Velence, 955 négyzetméteres

955 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

Velence egyik legkedveltebb részén, Velencefürdő csendes utcájában, az erdő mellett, gyönyörű környezetben, 955m2-es, belterületi, lakóövezeti, építési telek eladó.

A telekre, Lke-6 övezeti besorolásának köszönhetően, ikerház is építhető, beépíthetősége 20%, maximális építménymagasságga, 4,5 méter.

Valamennyi közmű, víz, gáz, villany, csatorna, megtalálható az utcában, a terület gondozott, üres, az építkezés, a szükséges engedélyek birtokában, azonnal megkezdhető! A telek utcafronti szélessége 20 méter.

Az Lke jelű építési övezetekben az építési helyen belül egy főépület helyezhető el, mely legfeljebb két önálló rendeltetési egységet tartalmazhat. Építhető továbbá a lakófunkciót kiegészítő funkció számára egy önálló melléképület. Az építési övezetben új lakásonként 1 db parkolót kell biztosítani. A parkolókat saját telken belül kell elhelyezni.

A lokáció kiváló, sétatávolságra van a buszmegálló és a vasútállomás, valamint az országos viszonylatban is kiemelkedő, kéttannyelvű, Zöldliget Általános iskola és Gimnázium.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

  Hirdetés

  Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

  Hirdetés

  Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  © 2023