Eladó telek, VelenceEladó telek, VelenceEladó telek, VelenceEladó telek, VelenceEladó telek, VelenceEladó telek, VelenceEladó telek, VelenceEladó telek, Velence
Eladó telek, Velence
20 000 000 Ft
30,8 E Ft/m2
 • 8 fotó
 • Térkép
Eladó telek, Velence
Eladó telek, Velence
20 M Ft
30,8 E Ft/m2
 • 8 fotó
 • Térkép
+36 70 317 6124
ReferensPapp Éva
Telefonálok

Eladó telek
Eladó telek, Velence

650 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

Velence egyik legkedveltebb részén, Velencefürdő csendes utcájában, az erdő mellett, gyönyörű környezetben, 8db belterületi, lakóövezeti, építési telek eladó.

A telkek 650-955m2 közöttiek, külön helyrajzi számon vannak, kimérésük megtörtént. Lke-6 övezeti besorolásuknak köszönhetően ikerház is építhető a telkekre, a területek beépíthetősége 20%, 4,5 méteres építménymagassággal.

Jelen hirdetésben egy 650m2-es lakóövezeti, építési telket kínálunk megvételre. Valamennyi közmű megtalálható az utcában, a terület gondozott, üres, az építkezés, a szükséges engedélyek birtokában azonnal megkezdhető! A telek utcafronti szélessége 20 méter.

Az Lke jelű építési övezetekben az építési helyen belül egy főépület helyezhető el, mely legfeljebb két önálló rendeltetési egységet tartalmazhat. Építhető továbbá a lakófunkciót kiegészítő funkció számára egy önálló melléképület. Az építési övezetben új lakásonként 1 db parkolót kell biztosítani. A parkolókat saját telken belül kell.

ÉPÍTÉSI VÁLLALKOZÓK FIGYELMÉBE IS AJÁNLJUK!

A 8db telekre összesen 16db lakás építhető, 8db ikerház. A 8db telek együttes megvásárlása esetén jelentős kedvezményt biztosítunk!

IDEÁLIS PRIVÁT LAKÓPARK KIALAKÍTÁSÁRA!

A még elérhető telkekről érdeklődjön telefonon, állok rendelkezésükre a hét minden napján!

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

  Hirdetés

  Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

  Hirdetés

  Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  © 2023