Vál telek eladóVál telek eladóVál telek eladóVál telek eladóVál telek eladóVál telek eladóVál telek eladóVál telek eladóVál telek eladó
Vál telek eladó
15 990 000 Ft
7,5 E Ft/m2
 • 9 fotó
 • Térkép
Vál telek eladó
Vál telek eladó
16 M Ft
7,5 E Ft/m2
 • 9 fotó
 • Térkép
+36 30 768 0145
ReferensParagi Anikó
Telefonálok

Eladó telek
Vál telek eladó

2 142 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

Fejér megye, VÁL, közel a település határához ELADÓ egy 2142 nm-es, zártkerti, művelés ág alól kivont, Váli-völgyre örökpanorámás telek. Beépíthetőség 3%. Az utcafront kb. 15-16 m, kiépített úton megközelíthető.

A telken villany, vezetékes víz és fúrt kút is van. A hegytetőn kb. 20 nm-es tégla épület ill. a hozzáépített kb.11 nm-es fa melléképület várja leendő tulajdonosát. Az épület ablakából ill. a teraszról csodás panoráma tárul elénk a Váli-völgyre, Vértesre.

Az eladásra kínált ingatlan a térképvázlaton sárgával van jelölve, a piros színnel jelölt ingatlan is eladó (referenciaszám: M207296).

Az ingatlan mindenhez közel van - óvoda, posta, bevásárlási lehetőségek, pár percen belül, vasútállomás 10 percen belül elérhető. Vál és a Váli-völgy gyönyörű falvai autóval az M1-es és az M7-es autópálya felől is könnyen megközelíthetők, előbbiről Bicske után, utóbbiról Martonvásár után kell letérni, de Bicske és Baracska felől buszokkal is elérhetők. A völgyben nagyszerű túralehetőségek várják a látogatókat.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Bővebb információért, illetve a megtekintéssel kapcsolatban kérem, hívjon bizalommal!

Referenciaszám: M207294

  Hirdetés

  Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

  Hirdetés

  Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  © 2023