Tiszafüred eladó telekTiszafüred eladó telekTiszafüred eladó telekTiszafüred eladó telekTiszafüred eladó telekTiszafüred eladó telekTiszafüred eladó telekTiszafüred eladó telekTiszafüred eladó telekTiszafüred eladó telekTiszafüred eladó telek
Tiszafüred eladó telek
2 000 000 Ft
684,93 Ft/m2
 • 11 fotó
 • Térkép
Tiszafüred eladó telek
Tiszafüred eladó telek
2 M Ft
684,93 Ft/m2
 • 11 fotó
 • Térkép
+36 30 299 7416
ReferensKiss György
Telefonálok

Eladó telek
Tiszafüred eladó telek

2 920 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

Tiszafüred Tiszaörvény településrészén, belterületen, a beépült lakóterület közelében, eladó egy két oldalról is megközelíthető, 2920 m2 területű, jelenleg gyümölcsösként használt, beépítetlen telek, a Tisza-tótól és a Tisza folyótól 1 km-re!!! A telek szélessége: ~10.2 m, hossza: ~303.2 m. Az ingatlant elsősorban befektetőknek ajánljuk!!! A telek kertes mezőgazdasági besorolású, új út kialakítással érintett, de ennek törlése, ill. övezet változtatás kezdeményezhető (a hirdető ebben tud segíteni).
Akár a telek idegenforgalmi hasznosítást is ajánljuk, vízközelsége, elhelyezkedése miatt. Ideális hely lehet horgászoknak, vízi sport kedvelőinek, pihenésre és kikapcsolódásra vágyóknak, mert kifejezetten csendes helyen van.
Az ültetvényen folyamatosan gondozott, jól termő gyümölcsfák találhatók, jelenleg 98 db (meggy, cseresznye, alma, körte, szilva, szőlő, kajszibarack, őszibarack).
A telken van egy kis kerti szerszámos építmény és árnyékszék is.
Közelben: Tisza folyó és Tisza-tó 1 km-re, kikötők, éttermek, büfék, szálláshelyek, horgászati lehetőségek, Tiszaörvényi Hajóállomás, a tiszafüredi 33-as csatlakozás (Poroszló felől az 1. lámpás kereszteződés) 2,8 km-re, városközpont 3,5 km-re.
A telek végében csatorna, de mellette járt út, amely ugyan nem hivatalos út, de használják az érintett telek tulajdonosok ezt is megközelítésre.
Telek területe: 2920 m2.
Közművek: nincs
Öntözési lehetőség a telek végében lévő öntözőcsatorna.
Tiszaörvény igen közkedvelt településrésze a városnak, amely már inkább egy üdülőfalu, itt találhatón két kikötő is (Szabics és a Kormorán), a nagyon jó hírű Hableány Hotel és Étterem, számos apartman, magánszálláshely, Hello Hal büfé, Stég Szabadidőközpont és Halsütő. Tiszafüreden a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred Tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló városközpont és termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor, lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi (SMS, e-mail, egyéb hirdetési platformokon nem tudom garantálni a gyors választ). További kérdéseire készséggel válaszolok! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Referenciaszám: M202762

  Hirdetés

  Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  © 2021