Eladó telek TiszaderzsEladó telek TiszaderzsEladó telek TiszaderzsEladó telek TiszaderzsEladó telek TiszaderzsEladó telek TiszaderzsEladó telek TiszaderzsEladó telek TiszaderzsEladó telek Tiszaderzs
Eladó telek Tiszaderzs
3 900 000 Ft
8,7 E Ft/m2
 • 9 fotó
 • Térkép
Eladó telek Tiszaderzs
Eladó telek Tiszaderzs
3,9 M Ft
8,7 E Ft/m2
 • 9 fotó
 • Térkép
+36 30 299 7416
ReferensKiss György
Telefonálok

Hirdetés

Eladó telek
Eladó telek Tiszaderzs

450 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

A Tisza-tó melletti Tiszaderzs településen, azon belül az üdülőterületen eladásra kínálunk egy ősfákkal (nyárfa) beültetett, 450 m2-es, elkerítetlen, üdülő építésére alkalmas üres építési telket. Az ingatlan közvetlenül a Tisza-tó, Tisza folyó mellett helyezkedik el (Tiszaderzs ún. II. sz. belterületén), ill. a szomszédságban természetvédelmi terület is. Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher-, és igénymentes).
Közelben Tiszaderzsi Csónakkikötő, gát, Tisza-tó körüli kerékpárút.
Közművek: víz és villany az utcában, gáz és csatorna csatorna nincs.
Telekterület: 450 m2.
Tiszaderzsen a távolsági buszközlekedés, és az alapellátás megoldott (iskola, óvoda, kisebb intézmények, üzletek, orvosi ellátás stb.). Közeli nagyobb infrastruktúrával rendelkező város: Tiszafüred, Kunhegyes, Karcag, szomszédos kisváros: Abádszalók (8 km-re), ahol kiépített népszerű szabad-vízi strand található, melyet rövidesen felújítanak, tovább fejlesztenek, de van strandfürdő is, illetve lehetőség van vízi sportolásra, minőségi kikapcsolódásra (Jet- ski bérlés, csónakázás), nyári rendezvényekben is gazdag a település, de Abádszalókon autóbuszpályaudvar, vasútállomás, strandfürdő, szabad-vízi strand, orvosi rendelő, Penny áruház, apartmanok, vendégházak, panziók, éttermek, egyéb szolgáltatások és üzletek, iskolák, óvodák, bölcsőde, benzinkút stb. is megtalálhatók. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez.
Referenciaszám: M175661.

  Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

  Hirdetés

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  Hirdetés
  © 2020