Tamási eladó telekTamási eladó telekTamási eladó telekTamási eladó telekTamási eladó telekTamási eladó telekTamási eladó telek
Tamási eladó telek
2 500 000 Ft
4,5 E Ft/m2
 • 7 fotó
 • Térkép
Tamási eladó telek
Tamási eladó telek
2,5 M Ft
4,5 E Ft/m2
 • 7 fotó
 • Térkép
+36 70 377 4392
ReferensSzita Károly
Telefonálok

Hirdetés

Eladó telek
Tamási eladó telek

551 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálunk Tolna megyében, Tamásiban 551 m2-es építési telket. A település nyugati részén több egymással szomszédos összevonható építési üdülőtelek található a Termálfürdőtől kb 1 km-re, nyaralók szomszédságában. Az érvényes helyi építési előírások szerint legfeljebb 2 egységes üdülőépületek, kereskedelmi, szolgáltató és vendéglátó épület, sportépítmény, gépjárműtároló építhető fel a telken. Egy ingatlanon csak 1 épület helyezhető el, oldalhatáron álló beépítéssel. Külföldiek által kedvelt üdülőhely a 7 ha zöld területen lévő 8 különböző nagyságú és víz hőmérsékletű fürdőmedencével rendelkező egész évben nyitva tartó termál és gyógyfürdő.
Tamási Siófoktól 40 km-re, Dombóvártól 35 km-re található a 65-ös és 61-es főút találkozásánál. A hangulatos kisváros jó adottságokkal rendelkezik a nyugodt, biztonságos élethez. A termálfürdő, az erdő közelsége, a kiépített kerékpárutak jó lehetőséget kínálnak a pihenésre és a szabadidő aktív eltöltésére. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal! Hitel ügyintézéssel is tudom segíteni az ingatlan megvásárlásában!


Referencia szám: M135248

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  Hirdetés
  © 2020