Telek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteresTelek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteres
Telek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteres
15 800 000 Ft
164,6 E Ft/m2
  • 33 fotó
  • Térkép
Telek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteres
Telek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteres
15,8 M Ft
164,6 E Ft/m2
  • 33 fotó
  • Térkép
+36 20 267 8951
ReferensSzetteli Ildikó
Telefonálok

Eladó telek
Telek eladó Szekszárd, a Sárköz utcában, 96 négyzetméteres

96 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

Tolna megye Szekszárd külterületén, Csötönyi-völgyben eladó 2500 nm-es telken egy 95 nm-es , 2 szobás, 2 épületből álló, tégla építésű, erkélyes, lakható zártkerti ingatlan , két oldalán jól termő, ápolt szőlővel. A főbejáraton a 16 nm-es feldolgozó helyiségbe lépünk, amelyben a szüretelő kád, téglából rakott tűzhely- tetején főzni, oldalán sütni lehet- , a daráló, étkező- és konyhabútor kapott helyet. Innen nyílik a spájz és tároló, és lejárón keresztül egy 6 m hosszú pince. Itt a padlóburkolat márványból, a álmennyezet fából készült, felette betonfödém van. A tetőtér 16 nm alapterületű fűthető szoba, amelyet alul linóleum, felül pozdorja burkolat , fölötte hőszigetelés található. Innen nyílik egy hat nm-es erkély, szépen megmunkált fakorláttal, gyönyörű kilátással a környező szőlős domboldalra. A szoba mellett helyezkedik el a zuhanyzós fürdőszoba. A tanyához tartozik egy 50 nm-es vendégfogadásra alkalmas hangulatos helyiség, amely alul járólappal, felül gerendás tetőszerkezettel, közötte OSB lappal fedett. Hibátlan a cseréptető és a kémény. A nyílászárókat zsalukkal lehet sötétíteni. Az épületek között fedett lépcsőfeljáró és jó állapotú kinti WC található. A tanya egész területén a 24 köbméteres ciszternából/ esővíz/ hidrofor segítségével a teljes vízellátás ki van építve. A fűtést elektromos, fa tüzelésű és olajkályhával oldják meg. Az épület előtt 15 nm-es terasz, mellette traktorgarázs 2 db kis traktorral és két oldalt szőlő található. Nagy előny, hogy végig betonút vezet kocsibeállóval. A tanya környezete és a panoráma páratlan!!
Ajánlom azoknak, akik a város zajától távolabb, mégis közel szeretnének kikapcsolódni, pihenni,barátokat fogadni, akár állandó lakhatásra is gyönyörű tanyánkat!

  • egyéb fűtés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021