Szarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladóSzarvaskő telek eladó
Szarvaskő telek eladó
8 000 000 Ft
12,5 E Ft/m2
 • 50 fotó
 • Térkép
Szarvaskő telek eladó
Szarvaskő telek eladó
8 M Ft
12,5 E Ft/m2
 • 50 fotó
 • Térkép
+36 30 299 7416
ReferensKiss György
Telefonálok

Eladó telek
Szarvaskő telek eladó

638 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

A csodálatos Szarvaskőn, Magyarország egyik legszebb fekvésű településén, Eger mellett, gyönyörű körpanorámás helyvidéki környezetben, eladó egy 638 m2-es telek, egy kétszintes, 94,36 m2 alapterületű, fa szerkezetű (szigetelt), téliesített üdülőépülettel, kandallós fűtéssel, garázzsal. Az ingatlan két bejáratos, a tetőtér kívülről, külső lépcsőn is megközelíthető. A telek körbekerített, a ház körben támfallal védve, udvara gondozott, parkosított. Az épületben lévő teljes bútorzat és a berendezés (a személyes tárgyak kivételével) az irányár részét képezi. Zuhanyzáshoz, WC használathoz a víz a csapadékvíz összegyűjtésével hidroforral megoldott. Az udvaron igényes külső WC is található.
Szarvaskő Egertől 11 km-re, Szilvásváradtól 17 km távolságra, a Bükk nyugati pereme alatt elterülő völgykatlanban, az Eger-patak mentén fekszik. A település kivételes szépségét a fekvésének köszönheti. A hegyek által teljes körben átölelve terül el, csodálatosan szép természeti környezetben. A távolabbi kilátást a faluból a hegyek teljes körben eltakarják, de amit közelről lát az ember, az maga a csoda, mert itt a természet minden ház küszöbéig ér.
Az ingatlanon lévő épület már jogszerű ugyan, de feltüntetni nem lehet, mert a teleknek csak szolgalmi joggal van útkapcsolata, ettől függetlenül a bejárás akadálymentes, a garázsba autóval lehetséges a beállás.
Közelben: Bükki Nemzeti Park, Eger.
Telekterület: 638 m2.
Helyiségek: földszint: nappali, konyha, fürdőszoba, terasz.
tetőtér: 2 szoba, terasz.
Közművek: villany (víz csak hidroforral csapadékvíz gyűjtéssel, gáz, szennyvízcsatorna nincs, de 1000 l-es tartályba gyűlik a szennyvíz).
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, esetleges hiteligényléshez (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M178174

  Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  © 2021