Telek eladó Poroszló, 569 négyzetméteresTelek eladó Poroszló, 569 négyzetméteresTelek eladó Poroszló, 569 négyzetméteresTelek eladó Poroszló, 569 négyzetméteresTelek eladó Poroszló, 569 négyzetméteresTelek eladó Poroszló, 569 négyzetméteresTelek eladó Poroszló, 569 négyzetméteresTelek eladó Poroszló, 569 négyzetméteresTelek eladó Poroszló, 569 négyzetméteresTelek eladó Poroszló, 569 négyzetméteresTelek eladó Poroszló, 569 négyzetméteresTelek eladó Poroszló, 569 négyzetméteres
Telek eladó Poroszló, 569 négyzetméteres
4 000 000 Ft
7 E Ft/m2
 • 12 fotó
 • Térkép
Telek eladó Poroszló, 569 négyzetméteres
Telek eladó Poroszló, 569 négyzetméteres
4 M Ft
7 E Ft/m2
 • 12 fotó
 • Térkép
+36 30 299 7416
ReferensKiss György
Telefonálok

Eladó telek
Telek eladó Poroszló, 569 négyzetméteres

569 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

A Tisza-tavi Poroszlón, eladó egy 569 m2 területű, ~25 m hosszú, és ~22 m széles, jó adottságú, fekvésű, és megközelítésű, elkerített, rendezett építési telek eladó (saroktelek). A telek alkalmas lakó-, üdülő-, apartman épület építésére egyaránt. CSOK-osoknak kifejezetten ajánljuk. Az ingatlan a település frekventált részén helyezkedik el, a vasútállomáshoz közel. Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes). 2019. májusi jogerős építési engedéllyel rendelkezik (lakóház építésére), és a közműtervek, engedélyek is megvannak. Az eladó vállalja, hogy a megtervezett épületet kulcsrakészre felépíti (250 e Ft/m2 áron), vagy bármilyen más épületet, az eladó a vevő igényei szerinti tervmódosítást is elvégzi (benne van az árban).
Poroszlón élénk az idegenforgalom, itt található a Tisza-tavi Ökocentrum, szabad-stranddal, kikötővel rendelkezik, illetve elérhető közelségben 10 km-re Tiszafüreden gyógyfürdő, városi infrastruktúra (nagy áruházak: Tesco, Lidl, Spar, Penny, kerékpáros centrum stb.). Poroszlón a távolsági busz, vasúti, közúti közlekedése kiváló (33. sz. főút a településen keresztül megy), M3-as autópálya 21 km.
Közelben: központ, 33-as főút, kikötők, Tisza-tó, szabad-strand, Ökocentrum.
Telekterület: 569 m2.
Közművek: gáz, szennyvíz telken belül, villany és víz az utcában.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M175426.

  Hirdetés

  Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  © 2021