Eladó Pilisborosjenő a Malom dűlőnEladó Pilisborosjenő a Malom dűlőnEladó Pilisborosjenő a Malom dűlőnEladó Pilisborosjenő a Malom dűlőnEladó Pilisborosjenő a Malom dűlőnEladó Pilisborosjenő a Malom dűlőnEladó Pilisborosjenő a Malom dűlőnEladó Pilisborosjenő a Malom dűlőnEladó Pilisborosjenő a Malom dűlőnEladó Pilisborosjenő a Malom dűlőnEladó Pilisborosjenő a Malom dűlőnEladó Pilisborosjenő a Malom dűlőnEladó Pilisborosjenő a Malom dűlőnEladó Pilisborosjenő a Malom dűlőnEladó Pilisborosjenő a Malom dűlőnEladó Pilisborosjenő a Malom dűlőnEladó Pilisborosjenő a Malom dűlőn
Eladó Pilisborosjenő a Malom dűlőn
63 960 000 Ft
40 E Ft/m2
 • 17 fotó
 • Térkép
Eladó Pilisborosjenő a Malom dűlőn
Eladó Pilisborosjenő a Malom dűlőn
64 M Ft
40 E Ft/m2
 • 17 fotó
 • Térkép
+36 70 308 6669
ReferensKováts Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Eladó telek
Eladó Pilisborosjenő a Malom dűlőn

1 599 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

Budapest III. kerületének határában Pilisborosjenő, Malomdűlőn a Malomerdő Villaparkban 1500-2000 nm-es építési telkek eladók!

A természetvédelmi területtel övezett Malomdűlőn az első ütemben 120 darab örök panorámás, modern villák elhelyezésére alkalmas, valamint a területhez tartozó fenyvesben 14 darab 800 nm-es családi házas telek értékesítését kezdjük meg.
A második ütemben - a vezetékes szennyvízelvezetés kiépítésének feltételével - kerülhet sor a társasházi lakások építésére, melyek utcaszintjén üzletek, egyéb szolgáltatások, közösségi terek, sétányok kapnak helyet. A későbbiekben a helyi építési szabályzatban kijelölt intézményi övezetekben helyezhetők el a lakosságot kiszolgáló létesítmények (oktatási intézmények: bölcsődé, óvoda, iskola; szakrális intézmények: templom, parókia, urnatemető; idősotthon; és egyéb közösségi létesítmények: sport, kultúra, helyi civil kezdeményezések).
Elhelyezkedése és megközelíthetősége:
Malomdűlő a Pilis hegység Budapest felé eső kapuja, Pilisborosjenő község elkülönült, külső Bécsi út mentén található településrésze. Északról a Kövesbérc, a Vendel-hegy és a Fehér-hegy vonulatai határolják. Délnyugaton a Háziréti Horgásztó zárja le.
Budapest személyautóval a Bécsi úton közelíthető meg. A tömegközlekedésre a solymári Auchan áruháztól induló kék busz, az Árpád híd pesti hídfőjéig közlekedő távolsági buszok, valamint a Nyugati-Pályaudvar és Esztergom között fél óránként közlekedő gyorsvasút áll rendelkezésre.

  Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

  Hirdetés

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  Hirdetés
  © 2020