Pákozd telek eladóPákozd telek eladóPákozd telek eladóPákozd telek eladóPákozd telek eladóPákozd telek eladóPákozd telek eladóPákozd telek eladóPákozd telek eladóPákozd telek eladó
Pákozd telek eladó
24 000 000 Ft
5,5 E Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
Pákozd telek eladó
Pákozd telek eladó
24 M Ft
5,5 E Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
ReferensEötvös Péterné
Telefonálok

Hirdetés

Eladó telek
Pákozd telek eladó

4 344 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

M.7 Ipari Park és Logisztikai Központ Pákozd.
Fejér megyében, Székesfehérvárhoz és a Velencei Tóhoz közel, a 7 Autópálya lejáró mellett Pákozdon, a lovardával szemben fejlesztési építési telkek eladók. Szabad terület: 7 Ha. Összesen 11 db telek ingatlan.
Ennek az Ipari Parknak előnye: Az Ország központjában van, dinamikusan fejlődő Székesfehérvár, M7 Autópálya, 7-es út, közművek közelsége. Vállalkozásbarát Önkormányzatok.
Telek méretek: 4500 - 5600 nm.
Ár: 5500 Ft/nm +Áfa
M7/ 2. sz. ingatlan területe: 5812 nm. Kiajánlási ára: 32 000 000 Ft.
Beépíthetőség 40 %
Zöld felület nagysága: 30 %
Építmény magasság: 11 m.
Úthálózat az Ipari Park területén:
Az Ipari Park a megépített körforgalmi csomópontból csatlakozik le a 8116. sz. útról, és egy „T" alakú gerinc út tárja fel a Parkot. Az Ipari Park további belső feltáró útjai a vevő igényei szerint kerülnek kialakításra. Egyedi igény esetén teljes körű generál kivitelezést,projekt menedzselést is vállalunk csarnokok épületek építésére, bérlésére, és üzemeltetésére.
Közmű ellátottság:
Az Ipari parkon belül az infrastruktúra hálózat (csapadékvíz, víz, szennyvíz, gáz, elektromos áram) kiépített, a közművekre való rácsatlakozási lehetőség biztosított.
Ivóvíz: Az ivóvíz szolgáltatást a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. Biztosítja.
Szennyvíz: A szennyvíz vezetése és kezelése az ipari parkon belül kiépített hálózaton keresztül, ellenőrzötten, zárt tárolóban történik.
Földgáz: A szolgáltatást a E-On Dél-dunántúli Gázszolgáltató Zrt. Biztosítja.
Villamos energia: a szolgáltatást az E-on Észak-dunántúli Áramszolgáltató Zrt. biztosítja.
Inkubátorház szolgáltatások:
Irodák konferenciatermek bérlése, irodatechnikai szolgáltatások. Parkolóhelyek, gépjármű tárolás tehergépjárművek számára is.
Igényelhető szolgáltatások:
Objektum őrzés, zöldterület kialakítás, karbantartás, út karbantartás. Közműépítés (út, víz, szennyvíz, gáz, áram, csatorna), karbantartás. 24 órás rendszerfelügyelet, porta szolgálat, beléptető rendszer Posta, futárszolgálat.Bérautó szolgáltatás, szemétszállítás.
----------
Kérjük, hogy az Érdeklődő hivatkozzon erre a hirdetésre, mert többen is hirdetjük az ingatlanokat. Megtekinthető egyeztetett időpontban a közvetítővel:
Eötvös Péterné.
M:06 30 341 0975
eotvos.beata@t-online.hu.
www.ingatlan-martonvasar.hu

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  Hirdetés
  © 2019