Őrbottyán telek eladóŐrbottyán telek eladóŐrbottyán telek eladóŐrbottyán telek eladóŐrbottyán telek eladóŐrbottyán telek eladóŐrbottyán telek eladóŐrbottyán telek eladóŐrbottyán telek eladóŐrbottyán telek eladóŐrbottyán telek eladóŐrbottyán telek eladóŐrbottyán telek eladóŐrbottyán telek eladóŐrbottyán telek eladóŐrbottyán telek eladóŐrbottyán telek eladóŐrbottyán telek eladóŐrbottyán telek eladóŐrbottyán telek eladóŐrbottyán telek eladóŐrbottyán telek eladóŐrbottyán telek eladó
Őrbottyán telek eladó
25 900 000 Ft
1,1 E Ft/m2
 • 23 fotó
 • Térkép
Őrbottyán telek eladó
Őrbottyán telek eladó
25,9 M Ft
1,1 E Ft/m2
 • 23 fotó
 • Térkép
+36 70 703 1723
ReferensSeres Nikoletta
Telefonálok

Eladó telek
Őrbottyán telek eladó

24 594 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

PEST MEGYE ŐRBOTTYÁN TELEPÜLÉS FŐ ÚT MENTI RÉSZÉN 2,4 HA TERÜLET ELADÓ!
Őrbottyán Vácrátót felőli, fő útról és erdő felől is megközelíthető részén kínálunk eladásra egy 24.594 m2-es telket. Minden közmű a telek előtt. A terület még mezőgazdasági övezetű, de mellette már mindenhol gazdasági területi besorolásúak a hasonló telkek. Jelenleg a terület nagysága miatt, 3 % BEÉPÍTHETŐ, MEGFELELŐ FELTÉTELEK MELLETT GAZDASÁGI ÉS LAKÓÉPÜLET létesíthető max. 500 m2-es alapterülettel. A telek adottságai kiválóak, állattartás, növénytermesztés egyéb rekreációs tevékenységre is alkalmas, panorámás részekkel, a fő úthoz közeli és attól távol eső, csendes, természet közeli területekkel egyaránt. Jelenleg kialakítás alatt van egy kis tisztavizű kerti tó, konyhakert a telek középső részén pedig minőségi műveléssel 2 éves 160 db DIÓ fa és 36 db SZILVA fa lett ültetve, ami nemsokára jelentős profitot is termelhet. A terület teljes körű megműveléséhez igény esetén gépek is eladóak. A terület akár alkalmas lovarda üzemeltetésére lakóépülettel is, vagy ha hasonló gazdasági, mezőgazdasági tevékenységű vállalkozásban gondolkozna, ezt nézze meg!
Amennyiben az ingatlan megtetszett, szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal, hétvégén is!


A vásárláshoz teljes körű pénzügyi és hitel megoldásokban, valamint, ha el kell még adnia meglévő ingatlanját, abban is állok rendelkezésére!

Seres Nikoletta
OTP Ingatlanpont


Referencia szám: M203450

  Hirdetés

  Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  © 2021