Nagykátai telek eladó, 663 négyzetméteresNagykátai telek eladó, 663 négyzetméteresNagykátai telek eladó, 663 négyzetméteresNagykátai telek eladó, 663 négyzetméteresNagykátai telek eladó, 663 négyzetméteresNagykátai telek eladó, 663 négyzetméteresNagykátai telek eladó, 663 négyzetméteresNagykátai telek eladó, 663 négyzetméteresNagykátai telek eladó, 663 négyzetméteresNagykátai telek eladó, 663 négyzetméteresNagykátai telek eladó, 663 négyzetméteres
Nagykátai telek eladó, 663 négyzetméteres
5 900 000 Ft
8,9 E Ft/m2
 • 11 fotó
 • Térkép
Nagykátai telek eladó, 663 négyzetméteres
Nagykátai telek eladó, 663 négyzetméteres
5,9 M Ft
8,9 E Ft/m2
 • 11 fotó
 • Térkép
+36 30 248 9317
ReferensEgri Zsolt
Telefonálok

Eladó telek
Nagykátai telek eladó, 663 négyzetméteres

663 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

Az ingatlan jelenlegi állapotának jellemzése:
A 663 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara növényekkel borított, a nagyobb fák a természetes árnyékolást biztosítják. Az épület teherhordó szerkezete tégla alapra és tégla lábazatra épített vert sár falazat, fa födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói hagyományos fa tokos ajtók és ablakok. Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel. Elektromos áram ellátása: 25A
A közel téglalap alakú telek ÉNY-DK irányú széles utcafrontja, valamint a szomszéd épületek megfelelő tűzvédelmi távolsága lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen formájú épület tervezhető legyen a portára. Az Lke-1 besorolású ingatlan egy oldalhatáron álló, 5 méter építmény magasságú családi ház építésének lehetőségét kínálja, a telek maximum 30%-os beépíthetősége mellett.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 50% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlását követően, családi ház építése esetén az akár  10 millió Forint összegű Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető! Építészmérnöki tervezésben, épület bontásban és teljes generál kivitelezésben szakembereket tudunk biztosítani. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan közvetlen környezetének jellemzése:
A városközponthoz kimondottan közel elhelyezkedő, építési teleknek alkalmas ingatlan két irányból aszfaltozott műúton, valamint a központi főutca illetve a piac hátsó bejárata felől gyalogosan, úgynevezett "egér" úton megközelíthető. A település központi magja, az általános iskola, a Lidl áruház pár perc kényelmes sétával 300 méteren belül elérhetők, az egészségház, a vasútállomás és az autóbusz állomás pedig 600 méteren belül van.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.
A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény minden dolgozni akaró embernek biztos munkalehetőséget.

  Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  © 2021