Eladó telek NagykátaEladó telek NagykátaEladó telek NagykátaEladó telek NagykátaEladó telek NagykátaEladó telek NagykátaEladó telek NagykátaEladó telek Nagykáta
Eladó telek Nagykáta
4 700 000 Ft
4,4 E Ft/m2
 • 8 fotó
 • Térkép
Eladó telek Nagykáta
Eladó telek Nagykáta
4,7 M Ft
4,4 E Ft/m2
 • 8 fotó
 • Térkép
+36 30 248 9317
ReferensEgri Zsolt
Telefonálok

Hirdetés

Eladó telek
Eladó telek Nagykáta

1 061 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

Az ingatlan jellemzése:
A csendes, családi házas környezetben, új építésű, igényes porták között fekvő belterületi ingatlan a város központjából induló István király úttal párhuzamos Kadarka utca első felében fekszik. Az összesen 1061 m2 területnagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett, építési célra alkalmas. A telek észak - dél irányú hossztengelye merőleges a Kadarka utcára, annak bal oldalában fekszik, így egy előkertes családi ház építése esetén az udvar nagy része, az udvar felé tervezett terasz, és hátsó udvarra néző helyiségek a déli tájolás által, természetes fénnyel jól megvilágított életterek lehetnek. Elektromos áram, gáz, vezetékes víz közmű a porta előtt közvetlenül elérhető, melyek első bekötése 2017. július hónaptól, lakossági fogyasztók részére ingyenes. Fúrt kút és szennyvíz csatorna csonk az udvaron belül található. A telek beépíthetősége 30%.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény minden dolgozni akaró embernek biztos munkalehetőséget.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 50% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlását követően, családi ház építése esetén az ingyenes közmű bekötések és az akár 10 millió Forint összegű Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető! Építészmérnöki tervezésben és teljes generál kivitelezésben szakembereket tudunk biztosítani. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  Hirdetés
  © 2019