Eladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek EsztergomEladó telek Esztergom
Eladó telek Esztergom
54 900 000 Ft
9,5 E Ft/m2
 • 37 fotó
 • Térkép
Eladó telek Esztergom
Eladó telek Esztergom
54,9 M Ft
9,5 E Ft/m2
 • 37 fotó
 • Térkép
+36 70 636 3894
ReferensCzenke Erzsébet
Telefonálok

Hirdetés

Eladó telek
Eladó telek Esztergom

5 772 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

------Befektetők figyelem------ESZTERGOM ÖRÖK PANORÁMA 3 vagy 4 db építési telek, és 244nm-es és 102nm-es nagy ház a tervek szerint kialakítható.
Összesen 5772nm-es belterületi telek és beépített telek, 2 helyrajzi számon bejegyezve ELADÓ. Minden közmű megtalálható a pincékhez bevezetve. A 2 telek osztható 3 vagy 4 nagy építési telekké és egy közös magánúttá. Továbbá a 2 elkezdett építkezést befejezve 2 nagy különálló házat kapunk, mindegyikhez hatalmas pince tartozik, és az egyikhez még egy kis intim kert is rendelkezésünkre áll.
Az első telek aljában más tulajdonú pincék és lakások vannak.
Projekt finanszírozásában az OTP BANK nyújt segítséget, az új ingatlanok értékesítésében az OTP INGATLANPONT- ra számíthat!
Vásárolja meg ezt az ingatlant! Ebben segítünk INGYENESEN és EXTRAGYORSAN a CSOK és Babaváró gyors intézésével, és az OTP bank nyújtotta egyedi kedvezményes hitellel akár 18 munkanap alatt, mely kifejezetten erre az ingatlanra szól. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell. Hívjon bármikor!
Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez, és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen. Bármikor, még hétvégén is hívjon bizalommal.

Referencia szám: M175322-IT

  Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

  Hirdetés

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  Hirdetés
  © 2020