Eladó telek, Szépilonán, BudapestEladó telek, Szépilonán, BudapestEladó telek, Szépilonán, BudapestEladó telek, Szépilonán, BudapestEladó telek, Szépilonán, BudapestEladó telek, Szépilonán, BudapestEladó telek, Szépilonán, BudapestEladó telek, Szépilonán, BudapestEladó telek, Szépilonán, BudapestEladó telek, Szépilonán, BudapestEladó telek, Szépilonán, Budapest
Eladó telek, Szépilonán, Budapest
350 000 000 Ft
111,5 E Ft/m2
 • 11 fotó
 • Térkép
Eladó telek, Szépilonán, Budapest
Eladó telek, Szépilonán, Budapest
350 M Ft
111,5 E Ft/m2
 • 11 fotó
 • Térkép
+36 70 342 1777
ReferensKeresztesi Péter
Telefonálok

Hirdetés

Eladó telek
Eladó telek, Szépilonán, Budapest

3 140 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!

A KERÜLETI KÍNÁLATBÓL JELENLEG KIEMELKEDŐ TELEKRE ÖSSZESEN 12 LAKÁS ÉPÍTHETŐ!

TELEK HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerületben, Szépilona egyik csendes utcájában található. A 22-es, 222-es,129-es és a 229-es buszok megállói néhány perces sétán belül találhatóak, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A Széll Kálmán tér kb. 10 perc alatt megközelíthető. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő CBA kínál lehetőséget. A Budagyöngye és a Mamut Bevásárlóközpont könnyen megközelíthető, ahol bevásárlásra és sportolásra is lehetőség van. A közelben óvoda, és több színvonalas iskola is megtalálható, mint a Lauder Javne Zsidó Közösségi Iskola, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, vagy a Budapesti Német Iskola. A természet kedvelőknek kiváló célpont lehet a környék több kirándulóhelye.

TELEK JELLEMZŐI:
A belterületi, igen intim építési telek 3140 nm-es, mely 293,5 nm nyéllel rendelkezik. A telek téglalap alakú és igen enyhén észak felé lejt. Jelenleg 1 darab közepes állapotú családi ház található rajta, mely az 1930-as években épült. Ez az épület igény esetén felújítható, modernizálható vagy elbontható.

KÖZMŰVEK:
- víz: telken belül
- villany: telken belül
- gáz: telken belül
- csatorna: telken belül

ÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:
Telek méret: 3140 nm (nyél nélkül: 2846,5 nm)
Beépíthetőség: 20%
Szintterületi mutató: 0,6 + 0,15
Építménymagasság: 9,5 m
Zöldfelület: 65%
Beépítés terepszint alatt: 30%
Az övezetben a legkisebb telekterület: 1000 nm

MEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:
Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas akár 12 lakásos társasház építésére (épületenként 6 lakással). Igény esetén családi ház vagy ikerház is építhető rá. A képek között megtalálhatóak az új épületek elhelyezésének lehetőségei. Az építész figyelembe vette a telken található védett fákat is, amikor a terveket készítette.

Ár: 350 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  Hirdetés
  © 2020