Panorámás
Budaörs telek eladóBudaörs telek eladóBudaörs telek eladóBudaörs telek eladóBudaörs telek eladóBudaörs telek eladóBudaörs telek eladóBudaörs telek eladóBudaörs telek eladóBudaörs telek eladó
Panorámás
Budaörs telek eladó
109 000 000 Ft
111,1 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budaörs telek eladó
Budaörs telek eladó
109 M Ft
111,1 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 20 366 3860
ReferensMagyarné Jarcsó Edit
Telefonálok

Eladó telek
Budaörs telek eladó

981 m2alapterület

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

Szeretne Ön mindennap erre a látványra ébredni?
Ön dönti el, hogy a hálószobáját a Törökugrató sziklájára, vagy a Csiki hegyekre tervezi!
A Csiki dűlő legkedveltebb utcájának egyik legutolsó KÖRPANORÁMÁS telke vált most eladóvá, reális áron!
A telek déli fekvésű, Lke-4/o övezetbe tartozik, 15 %-os, oldalhatáros beépíthetőséggel. 2 rendeltetési egység helyezhető el rajta, családi ház, vagy ikerház építésére egyaránt alkalmas. Jelenleg egy kb. 230 nm-es, - az építési hatóság által jóváhagyott - családi házra vonatkozó, részletes kiviteli tervvel rendelkezik, melynek átadása külön megállapodás kérdése.
Telken belül víz és gáz van bekötve, a villany a régi gazdasági épület bontásakor ki lett kötve, de közvetlenül a telek előtt van az oszlop, bármikor ismét beköthető. A csatorna szintén közvetlenül a telek előtt az utcán található.
A telken van még egy téglából épült, tároló, mely felújítás után -az utcáról közvetlenül behajtva- gépkocsibeállóként használható.
6-8 perc sétával elérhető a főút, ahol a budaörsi buszjáratok, éttermek, cukrászdák kínálnak élénk közösségi életet. De ha csendre, nyugalomra vágyik, perceken belül a Csiki-hegyek erdejében tlaálhatja magát!
A hely a BÉKE SZIGETE, ne várjon sokáig a megkereséssel, nehogy lemaradjon!

    Hirdetés

    Környék bemutatása
    © 2024