Mátraszentimre, Kossuth Lajos utca
Mátraszentimre, Kossuth Lajos utca
7 200 000 Ft
9,9 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
7,2 M Ft
9,9 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 20 337 1352
magánszemélyPatonai Szabolcs
Telefonálok

Hirdetés

Eladó üdülőövezeti telek
Mátraszentimre, Kossuth Lajos utca

725 m2alapterület
Az eladó üdülőövezeti telek leírása Jelentem a hirdetést

Tulajdonostól eladó Mátraszentimre, Mátraszentlászló területén egy kiváló adottságú, üres építési telek, a Síparktól mindössze 1 km-re.

A telek a Kossuth Lajos utcában található, mely nyugodt, átmenő forgalomtól mentes, jó minőségű, aszfaltozott út. Méretei: 725 m2, kb. 52m x 14m, 19,4 m utcafronttal, keresztirányú lejtéssel.

Övezeti besorolás: falusias lakóövezet (Lf). Max. beépíthetőség felszínen 25%, felszín alatt 35%. Legnagyobb építménymagasság: 5,5m, min. zöldterület 40%.

Villany, víz a ház előtt az utcában elérhető. A környéken ritkábbnak számító csatorna is elérhető a ház előtt. Gáz szintén elérhető, azonban mivel települési tartályról ellátott, ezért az átlagnál jóval drágább.

A telek költséghatékonyan beépíthető: az utcafrontról jól megközelíthető, lejtése kb. egy szintet tesz ki. A telek alsó hosszanti oldalán, a szomszéd telek felé terméskő támfal van kialakítva.

Az utcában két panzió is található, melyek egész évben üzemelnek, így a környék mindig lakott. A közelben számos túraútvonal található, valamint a már említett Sípark Mátraszentistván - www.sipark.hu.

Ingatlan beszámítási ajánlatot is meghallgatok, értékegyeztetéssel (akár drágább is lehet) - elsősorban Budapest, Mátra, Eger vagy Debrecen környéke. Veterán jármű beszámítás ajánlatot is meghallgatok.

  • Tulajdonostól

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019