Mátraszentimre, Kossuth Lajos utca
Mátraszentimre, Kossuth Lajos utca
7 200 000 Ft
9,9 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
7,2 M Ft
9,9 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 20 337 1352
magánszemélyPatonai Szabolcs
Telefonálok

Eladó üdülőövezeti telek
Mátraszentimre, Kossuth Lajos utca

725 m2alapterület
Az eladó üdülőövezeti telek leírása Jelentem az ingatlant

Tulajdonostól eladó Mátraszentimre, Mátraszentlászló területén egy kiváló adottságú, üres építési telek, a Síparktól mindössze 1 km-re.

A telek a Kossuth Lajos utcában található, mely nyugodt, átmenő forgalomtól mentes, jó minőségű, aszfaltozott út. Méretei: 725 m2, kb. 52m x 14m, 19,4 m utcafronttal, keresztirányú lejtéssel.

Övezeti besorolás: falusias lakóövezet (Lf). Max. beépíthetőség felszínen 25%, felszín alatt 35%. Legnagyobb építménymagasság: 5,5m, min. zöldterület 40%.

Villany, víz a ház előtt az utcában elérhető. A környéken ritkábbnak számító csatorna is elérhető a ház előtt. Gáz szintén elérhető, azonban mivel települési tartályról ellátott, ezért az átlagnál jóval drágább.

A telek költséghatékonyan beépíthető: az utcafrontról jól megközelíthető, lejtése kb. egy szintet tesz ki. A telek alsó hosszanti oldalán, a szomszéd telek felé terméskő támfal van kialakítva.

Az utcában két panzió is található, melyek egész évben üzemelnek, így a környék mindig lakott. A közelben számos túraútvonal található, valamint a már említett Sípark Mátraszentistván - www.sipark.hu.

Ingatlan beszámítási ajánlatot is meghallgatok, értékegyeztetéssel (akár drágább is lehet) - elsősorban Budapest, Mátra, Eger vagy Debrecen környéke. Veterán jármű beszámítás ajánlatot is meghallgatok.

  • Tulajdonostól
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019