57 000 000 Ft
86,5 E Ft/m2
  • Térkép
57 M Ft
86,5 E Ft/m2
  • Térkép
+36 30 550 8485
magánszemélyPénzes-Varszegi Enikő
Telefonálok

Hirdetés

Eladó üdülőövezeti telek
Budapest, II. kerület Szabadság utca

659 m2alapterület
Az eladó üdülőövezeti telek leírása Jelentem a hirdetést

Kiváló helyen, Budapesten, a II. /A, Széphalom városrészben kínalok eladásra egy 659 m2-es építési telket. A környék családias és barátságos. Az ingatlan közelében játszótér, éttermek, iskola, óvoda, templom, üzletek, valamint posta is található.

A telek kerítéssel körülhatárolt, téglalap alakú, síkfelületű, fás, füves terület, nem rendelkezik burkolattal. Az ingatlanon egy felépítmény látható, amely értékkel nem bír. Az utcai gerinchálózatról elérhető a – a víz közmű kivételével-, elektromos áram, gáz-, csatorna közmű. A telken az utcai gerinchálózatról elérhető közművek közül, minden közmű kiépítésre került.
A telek övezeti besorolása telkes lakóövezet, családi házas beépítés céljára kijelölt lakó jellegű (vegyes) terület. A telek a rendezési terven a az L6-II-08 besorolású övezethez tartozik. Beépítés módja szabadon álló. Kialakítható telek legkisebb területe 1.000 m2. Legnagyobb beépíthetősége 15 %. Az építmény magassága nem haladhatja meg a 6 métert. A zöldfelület legkisebb mértéke 75%.
Magánszemélyként hirdetem, ingatlanközvetítők kérem ne keressenek!

  • Tulajdonostól

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020