Szolnok, Krúdy Gyula utca 163.
Szolnok, Krúdy Gyula utca 163.
14 000 000 Ft
3,2 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
14 M Ft
3,2 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 30 904 1083
magánszemélySoós Elemér
Telefonálok

Eladó lakóövezeti telek
Szolnok, Krúdy Gyula utca 163.

4 311 m2alapterület
Az eladó lakóövezeti telek leírása Jelentem a hirdetést

Eladó összközműves építési telek 4311nm mely akár 3 telekké osztható. "Csok"-ra is alkalmas. Elkészült már a pinceszint, ( nem ki-spórolt magunknak készült volna) szigetelt födémmel, fedett kényelmes , csapadékvíz elvezetéssel rendelkező,"akadály mentes" autólejáróval. A pince melyet eddig műhelyként használtunk 8x12x3 m-es belmagasságú, hasznos alapterülete 96nm. Elkészült egy lépcső/akadály-mentes feljáró a kert felé, valamint bélelt kémény a pincétől a tetőszintig, beüzemelve.
A pince falazata beton falazóblokk. Kettős teknőszigetelés és Dörken lemez véd a talajvíz ellen,
A lábazat polisztirollal hőszigetelt. A födém 8mx120cm PS panel. 5cm hő és hangszigeteléssel 5cm aljzatbetonnal.
A pincében van egy fürdőszoba zuhanytálcával és vécével, valamint egy irodának vagy konyhának használható hő és hangszigetelt helyiség.
A felső szinten jelenleg egy raktárnak használt aluvázas fóliasátor van mely leemelhető és a további építkezésnél anyagtároló lehet,
A teljes épülethez és melléképület-raktárhoz rendelkezésre áll jogerős építési engedély mely természetesen módosítható.
Víz, szennyvíz bekötve
Ipari áram 3x20A-220V bekötve saját oszlopon és a pincében is, 4 db 2állásos védett aljzat
Gázfelállás természetesen a telekhatáron.( Épp eszű ember nem köti be!!! Ha a gázterv, kazán és kémény árát napelemes rendszerre költi, akkor ingyen lesz a fűtés. Nincs robbanásveszély stb.)
A kertben termő gyümölcsfák vannak. A termőtalaj kitűnő minőségű kertészkedéshez. Locsoláshoz fúrt kút és kerti vízmű is rendelkezésre áll.
Egy építkezés legnehezebb része az alap pince szakszerű megépítése. Mi magunknak építettük saját kezünkkel, (szakmám területi és települési vízépítő) odafigyelve minden részletre. Nem kontár vállalkozók csinálták!
Aki ezt az építményt-telket megvásárolja az nem frissen eltakart hibákat, omladozó repedező falakat fog kapni hanem egy stabil száraz alépítményt a saját álmai megvalósításához.
Ár: 14.000.000 Ft
Az ár minimálisan,de alkuképes és számlákkal igazolhat

  • Tulajdonostól

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021