Budapest, X. kerület cím nincs megadva
Budapest, X. kerület cím nincs megadva
2 000 000 Ft
536 Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
2 M Ft
536 Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 70 200 6559
magánszemélyTóth Ferenc
Telefonálok

Eladó lakóövezeti telek
Budapest, X. kerület cím nincs megadva

3 725 m2alapterület
Az eladó lakóövezeti telek leírása Jelentem a hirdetést

80 szobás HOTEL építési engedéllyel Budapest frekventált helyén

Az ingatlan Budapest legforgalmasabb és legfrekventáltabb közlekedési csomópontjától, az Örs Vezér tere végállomástól a metró oldalán Kőbánya irányában 350 méterre fekszik.
A telektől 350 méterre az út másik oldalán található az ország legnagyobb forgalmú Árkád bevásárlóközpontja, átellenben az ország elsőként felépült bevásárlóközpontja, a Sugár valamint az ország első IKEA áruháza.
A közelben több egyetem, főiskola működik.
A telekkel egy övezetben fekszik a Hungexpo Budapesti Vásárközpont, valamint a Kincsem Nemzeti Lóverseny Park, mely 88 zöldövezeti hektárával mögötte Európa fővárosai közül egyedülállóan nyújt lehetőséget a felépítendő hotel leendő vendégei számára a lovasturizmusra.
A telek egyedi adottságainak köszönhetően a hotelból teljes rálátás nyílik a lóversenypálya 88 hektáros zöldfelületére, valamint a távolabbi Gellért-hegyre, a budai hegyekre.


A hotel a jogerős engedélyezett tervdokumentáció szerint : 4 szintes + pinceszint + tetőtér 80 szobás két konferencia teremmel nagy előtér bárral külön wellness rész szintenként három mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba 99 parkolóhely (felszíni + garázs) jogerős építési engedély már földmunkával megkezdett építkezés

Ára..2 000 000 euro + látványterv 500 000 euro...

  • Tulajdonostól

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021