18 500 000 Ft
3,8 E Ft/m2
  • Térkép
18,5 M Ft
3,8 E Ft/m2
  • Térkép
+36 20 989 2759
magánszemélyPalásthy Imre
Telefonálok

Eladó külterületi telek
Balatonfűzfő, balatonkenesei 036/47 hrsz.

4 890 m2alapterület
Az eladó külterületi telek leírása Jelentem a hirdetést

Idő hiányában nem bírom tovább művelni kedvenc gyümölcsösömet. Termő gyümölcsös eladó közigazgatásilag Balatonkenesén, de a valóságban megközelítése Balatonfűzfőről!

Balatonkenesétől kb. 8 km-re van! 1998-as telepítésű, az eredeti telepítési engedély hiteles másolata megvan. A kert körbekerítve, csendes helyen van, aszfaltúttól kb. 400 m-re.

Nincsenek szomszédok. Csak az út túloldalán vannak nyaralók. A telken egy kéthelyiséges, nyáron kellemesen hűs pincelakás található (kb. 30-40 m2) teljes felszereléssel, biztonsági vasráccsal, villannyal, vaskályhával, főzőfülkével. Víz (kút) is van, melyből szivattyúval lehet a vizet kiemelni. A kút mellett 4,5 m3-es víztartály található a locsolás megkönnyítésére. A locsoláshoz tömlő is van. A pincénél ciszternába lehet vizet gyűjteni, és több (6 db) 1 m3-es műanyagtartály is van. A pince mellett árnyékszék található. Mellette kocsibeállónak alkalmas fedél található. A másik oldalon szőlőlugas paddal a pihenésre. A kert felső részéről látszik a Balaton, lehet gyönyörködni a panorámában! Az épület mellett satupad az apróbb munkák, javítások elvégzéséhez. Egy rendszám nélküli utánfutóval a telken belüli vízszállítás stb. megoldható.

A gyümölcsösben 120 fa található, kb. 20 diófa, 20 mandulafa, a többi alma, körte, szilva, birs, cseresznye, meggy, sárgabarack, naspolya, szelídgesztenye, mogyoró, őszibarack, szeder, eperfa, szamóca és kb. 50 m-nyi kordonos borszőlő. A gyümölcsösben van egy régi munkás fa lakókocsi (70-es évekbeli), mely lakható (ágy, szekrény, tűzhely stb.). Néhány szerszámot, eszközt is adok: létra, karos metszőolló, vizestömlők, villamos hosszabbítókábelek: 3×100 m, kannák, szivattyúk, szerszámok, a pince berendezési tárgyai stb.
A területet vegyszermentesen gondoztuk, folyamatosan ápolt, nyírt, metszett, karbantartott. Trágyázva is voltak a fák az elmúlt egy-két évben.

Új ültetésű fák is vannak, melyek hamarosan termőre fordulnak. Azonnal birtokba vehető, és élvezheti a természet szépségét: a reggeli nap

  • Tulajdonostól

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021