Zamárdi nyaraló eladó, 3 szobásZamárdi nyaraló eladó, 3 szobásZamárdi nyaraló eladó, 3 szobásZamárdi nyaraló eladó, 3 szobásZamárdi nyaraló eladó, 3 szobásZamárdi nyaraló eladó, 3 szobásZamárdi nyaraló eladó, 3 szobásZamárdi nyaraló eladó, 3 szobásZamárdi nyaraló eladó, 3 szobásZamárdi nyaraló eladó, 3 szobásZamárdi nyaraló eladó, 3 szobásZamárdi nyaraló eladó, 3 szobásZamárdi nyaraló eladó, 3 szobásZamárdi nyaraló eladó, 3 szobásZamárdi nyaraló eladó, 3 szobás
Zamárdi nyaraló eladó, 3 szobás
36 000 000 Ft
580,6 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Zamárdi nyaraló eladó, 3 szobás
Zamárdi nyaraló eladó, 3 szobás
36 M Ft
580,6 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 384 0011
ReferensSellő ingatlan iroda
Telefonálok

Eladó nyaraló
Zamárdi nyaraló eladó, 3 szobás

62 m2alapterület
3szoba
Felújított állapotú
850 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

70m-re a Balatontól, Zamárdi központjához közel, mégis csendes utcában kínálunk eladásra egy 62m2-es kétszintes nyaralót 4 egységes üdülőben.

A nyaralóba a zárt udvaron és a földszinten található első keleti fedett teraszon keresztül érkezünk. A földszinten elhelyezkedő tágas nappali egy nagyméretű nyugati fedett terasszal és szeparált kertkapcsolattal rendelkezik. Az alsó részen található még a konyha egy zuhanyzós fürdőszoba valamint egy külön WC is.
A közlekedőből nyíló lépcsőn át jutunk az emeletre, ahol a gyönyörűen felújított kádas fürdőszoba és a 2 nyugati fekvésű szoba kapott helyett, a szobákat összekötő közös erkélyről látható az utca végén elterülő Magyar Tenger.
A 80-as években készült épület 4 egységet foglal magában, melyek egymástól elkülönítve használhatóak. Az lakások külön mérőórákkal felszereltek.
A 2 hálószoba és a nappali parkettával a többi helység pedig járólappal burkolt.
A tágas zárt udvaron biztosított a parkolás, az udvar végén lévő két garázs közös használatban van.
A nyaraló az igényes tulajdonosok által folyamatosan karbantartott, így azonnal költözhető.
A nyaraló nagyszerű elhelyezkedése és jó elosztása miatt nyaraltatásra is kiválóan alkalmas, így várjuk befektetési céllal rendelkező Ügyfelek jelentkezését is.

  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021